Huis te koop Sittard

Bent u op zoek naar een koopwoning in Sittard óf naar een nieuwe bewoner voor uw koopwoning? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Als ervaren makelaar in Limburg kent Wij Makelaars de omgeving van Sittard als geen ander en kan u daarom ondersteunen bij de koop en verkoop van uw koopwoning in Sittard.

Huis te koop Sittard

Woont u in Sittard en bent u van plan om uw huis in Sittard te koop te zetten, misschien omdat u wilt gaan verhuizen naar een andere woning in Sittard of toch naar een andere stad? Dan helpen wij u graag om uw huis zo snel mogelijk en tegen de beste voorwaarden te verkopen. Wij Makelaars is een vertrouwd en gerenommeerd makelaarsbedrijf in Limburg dat al honderden mensen heeft geholpen om hun huis te verkopen in Sittard. Als erkend makelaar hebben wij namelijk jarenlange ervaring met het verkopen van huizen. Bij ons bent u dus in goede handen als u een huis te koop heeft in Sittard. Wanneer u contact met ons opneemt, staat er voordat u het weet een bordje “huis te koop” in uw tuin in Sittard en regelen wij de beste deal voor u. U hoeft zich vervolgens nergens meer om te bekommeren en u kunt zich gaan bezighouden met de aanschaf of inrichting van uw nieuwe woning!

Lees meer over Sittard

Wij verleiden iedereen om een bod te doen op uw koopwoning in Sittard

Sittard is een zeer fijne plek om te wonen! Voor ons is het dan ook geen probleem om eventuele kopers enthousiast te maken om uw huis in Sittard te kopen. Niet alleen is de stad in 2000 verkozen tot de Groenste Stad van Nederland, maar er zijn ook genoeg voorzieningen en er is meer dan genoeg te doen! Zo is Sittard rijk aan monumenten, musea en terrasjes. In het gezellige centrum kunt u ook nog eens heel goed shoppen en er zijn veel uitgaansgelegenheden. Ook het stadstheater zorgt ervoor dat er een bruisende sfeer heerst in Sittard. Allemaal goede redenen waarmee wij mensen overhalen om te kiezen voor een koopwoning in Sittard. Uiteraard benoemen we niet alleen de hoogtepunten van Sittard, maar ook alle pluspunten van uw huis! Van die fijne tuin die het grootste deel van de dag baadt in zonlicht tot aan de pas gerenoveerde badkamer met inloopregendouche of die fijne keuken met kookeiland en kokendwaterkraan. Tijdens een bezichtiging nemen we de potentiële klanten mee op reis door uw huis en benoemen we alle punten die dit huis zo fijn en uniek maken om in te wonen. Dit zorgt ervoor dat uw huis is Sittard niet lang meer te koop staat!

Bekijk onze diensten

Huis te koop laten zetten in Sittard door Wij Makelaars

Bij de verkoop van uw koopwoning in Sittard kunnen wij u zoveel mogelijk ontzorgen met onze full-service dienstverlening. Wij nemen dan zoveel mogelijk taken rondom de verkoop op ons, zodat u lekker achterover kunt leunen en kunt gaan dagdromen over uw nieuwe huis. Wij regelen dus alle belangrijke zaken rondom de verkoop van uw huis, zoals de bezichtigingen, onderhandelingen en begeleiding naar de notaris. Bent u liever zelf wat meer bij de verkoop betrokken? Dan kunt u ook kiezen voor een van de drie pakketten Zelf Verkopen. Door zelf uw huis te koop te zetten in Sittard en ons alleen in te huren voor de begeleiding hierin, bent u niet alleen meer betrokken bij het verkoopproces, maar bent u ook nog eens een stuk goedkoper uit. Dit is voor sommige mensen een zeer fijne uitkomst. Maar een huis verkopen in Sittard blijkt toch vaak moeilijker dan gedacht. Mocht het achteraf toch blijken dat dit niet helemaal voor u is weggelegd, dan kunt u van het Zelf Verkopen-pakket nog makkelijk en kosteloos switchen naar het full-servicepakket. Wij nemen dan alles graag van u over. Als u hier meer over wilt weten, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om u verder te helpen!

Bekijk de gratis extra's

Kosten besparen met het Wij Collectief

Bij Wij Makelaars kunt u terecht voor het meest actuele aanbod van een koopwoning in Sittard en omgeving. Vindt u niet wat u zoekt? Dan kunnen wij u ook helpen bij het zoeken van uw droomwoning als aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar weten wij als eerste waar een woning te koop is en of deze eventueel geschikt is voor u.

Wij staan voor u klaar in Sittard als u uw huis te koop wil zetten

Hoe gaan wij te werk om uw huis dat te koop staat in Sittard zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs te verkopen? We zullen u kort meenemen in onze werkwijze. Eerst plannen wij een gesprekje met u in om alle belangrijke zaken en eventuele verzoeken en wensen vanuit uw kant door te nemen. Vervolgens gaan we samen de waarde van uw huis bepalen en laten we door een professionele fotograaf foto’s maken van uw koopwoning in Sittard. Deze plaatsen wij vervolgens op de website om potentiële klanten aan te trekken. Vaak hebben wij ook al klanten in gedachten die uw huis interessant zullen vinden. Met de potentiële kopers plannen wij bezichtigingen in. Bezichtigingen kunnen ook middels onze nieuwste tool, de 3D-tool. Zodra wij een bod of meerdere biedingen hebben ontvangen, zullen we u inlichten en adviseren over de volgende stap. Indien wij verwachten een hoger bod te kunnen ontvangen, zetten wij onze deskundige onderhandelingsvaardigheden in om dit voor u waar te maken. Zo zorgen wij ervoor dat u uw huis tegen de best mogelijke voorwaarden verkoopt. Dus, heeft u een huis te koop in Sittard? Twijfel er dan niet aan om ons te bellen! Als makelaar in Sittard zorgen ervoor dat uw huis binnen een mum van tijd wordt verkocht.

Bekijk alle koopwoningen in Sittard

Wilt u meer weten over uw (toekomstige) koopwoning in Sittard en wat wij hierin voor u kunnen betekenen?

Neem contact op