Wie zijn wij

Wij Makelaars, uw vertrouwde makelaar voor Limburg, flexibel en sterk door samenwerking!

Uw vertrouwde Makelaar voor Limburg

Wij Makelaars is alles in één! Wilt u uw huis op de traditionele manier verkopen of juist zelf verkopen? Dat kan bij Wij Makelaars allemaal.

Kortom, voor alles rondom het kopen of verkopen van een huis bent u bij ons aan het juiste adres. Wij Makelaars is al ruim 30 jaar actief in de markt en uitgegroeid tot dé vertrouwde makelaar voor Limburg.

Sterker door samenwerking

Wij Makelaars is ontstaan uit de samenwerking tussen &Leven Makelaars (Geleen en Roermond), Dohmen Makelaardij (Roermond) en de doe-het-zelf makelaar WoningaanbodNederland (heel Nederland). Samen kunnen wij meer voor u betekenen. Op die manier kunt u zelf kiezen of u zélf uw huis verkoopt (onder begeleiding van onze Makelaar) of toch liever alles overlaat aan de full-service tak van Wij Makelaars. Bij ons is alles mogelijk.

Zo bieden wij, voor onze Limburgse klanten, zelfs een overstapgarantie. U kunt dan eerst proberen het huis zelf te verkopen, maar als u later toch liever alles uit handen geeft, geven wij u de mogelijkheid om gratis over te stappen naar onze full-service makelaar.

Flexibel en uniek

Full service of zelf verkopen? Het kan bij ons allebei en u kunt ook nog eens eenvoudig overstappen als u het eerst even zelf wilt proberen.

Full-ServiceZélf verkopen