Aankoopmakelaar

Zo staat u er niet alleen voor!

Erkende aankoopmakelaar

Een erkende aankoopmakelaar kan ontzettend handig zijn bij de koop van uw huis. Deze helpt u met alle zaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis. Zo behartigt de aankoopmakelaar uw belangen en probeert hij of zij het zo goed mogelijk voor u te regelen. Vooral wanneer u weinig tot geen ervaring heeft met het aankopen van een huis of het lastig vindt om een huis te kopen is het advies om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Zo staat u er niet alleen voor!

Meer over ons

Diensten aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kan u op verschillende manier van dienst zijn. Zo kunt u al een aankoopmakelaar inschakelen bij het zoeken van een huis. Ook kunt u ervoor kiezen om de aankoopmakelaar pas later in het traject, wanneer de daadwerkelijke koop plaats gaat vinden, in te schakelen. Wij Makelaars is een erkende  Makelaar en kan u van dienst zijn bij:

  • Het juiste huizenaanbod voor u zoeken
  • Afspraken voor bezichtigingen maken
  • Het meegaan naar bezichtigingen
  • Het uitvoeren van de onderhandelingen
  • Begeleiden met zaken bij notaris, taxateur en overdracht

Goedkope aankoopmakelaar? Kies voor deeldiensten

Wilt u een goedkope aankoopmakelaar? Ook dat is mogelijk. U bepaalt immers zelf waarvoor u de aankoopmakelaar inschakelt. De aankoopmakelaar kan namelijk ook deeldiensten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld enkel de bezichtigingen of juist de onderhandelingen. Zo houdt u de makelaarskosten laag. Bovendien heeft een aankoopmakelaar van Wij Makelaars veel ervaring waardoor deze eenvoudig door de mooie verkooppraatjes die vaak met een bezichtiging gepaard gaan heen prikt. Daarnaast kan hij u prima ondersteunen bij de onderhandelingen, het gaat immers vaak over grote bedragen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust eens contact met ons op.

Contact