Full Service Makelaar

U kunt uw huis maar één keer te koop zetten en dat moet optimaal gebeuren!

Wij Makelaars

Als uw persoonlijk makelaar en adviseur helpen en begeleiden wij u graag op een deskundige wijze bij het gehele verkoopproces van A tot Z bij de verkoop van uw woning of aankoop van uw droomwoning.

Wij nemen u graag al ’t werk uit handen, als uw full-service makelaar, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding naar de notaris.

De verkoop is dan helemaal onze zorg waarbij wij u optimaal en intensief begeleiden en adviseren bij het gehele verkoopproces en daarbij voor U streven naar een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopopbrengst van uw woning.

Wij stellen ons graag even aan u voor

Wij Makelaars is een makelaars kantoor met een nieuwe naam maar met een rijke ervaring en historie welke in oorsprong is ontstaan uit een samensmelting van &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en WoningaanbodNederland.

Erkende namen in de onroerend goed wereld, waarvan sommige reeds al meer dan 25 jaar actief zijn in de regio’s Zuid-, Midden- en Noord Limburg.

Kennis maken

Een eerlijk en deskundig advies

Uw huis verkopen vraagt om een strategische aanpak. Dit begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij daarnaast een uitvoerige opname van uw woning wordt gemaakt. Hierop volgend maken wij een plan van aanpak, waarbij we voor uw woning een verkoopanalyse en verkoopadvies op maat maken. U kunt uw huis maar één keer te koop zetten en dat moet optimaal gebeuren zodat een maximaal resultaat gegarandeerd is.

Wij bespreken onder meer welke doelgroep we kunnen benaderen en op welke manier we deze doelgroep kunnen bereiken. Vaststellen van de vraagprijs op basis van daadwerkelijk gerealiseerde transacties in de buurt en onze kennis en ervaring, hierbij strevend naar een maximale marktconforme vraagprijs zonder dat uw huis meteen uit de markt wordt geprijsd.

Toch eerst zelf uw huis proberen te verkopen?

Ook dat kan bij Wij Makelaars.

Meer over het 'zelf verkopen'

Dienstverlening

In onze dienstverlening nemen wij voor u al het werk uit handen. Hiermee is o.a. inbegrepen:

  • de bezichtigingen met potentiële kopers
  • de verkoopbegeleiding- en advisering
  • onderhandelingen met kopers en makelaars
  • opstellen koopovereenkomst en contractafhandelingen
  • inclusief aansprakelijkheidsclausules en waarborging
  • inclusief de oplevering van de woning tot de begeleiding naar de notaris

Wij verzorgen een uitgebreide informatiebrochure waarin uw woning aantrekkelijk en duidelijk wordt gepresenteerd en plaatsing op de belangrijkste internetsite Funda en natuurlijk op onze eigen internetsite en uiteraard de presentatie op de mobiele websites. Het aanschrijven van ons uitgebreide bestand met aspirant kopers. Persoonlijke, enthousiaste en deskundige begeleiding tijdens en buiten kantooruren.

Als uw makelaar bieden wij u een hoge kwaliteit van dienstverlening, een uitgebreid landelijk netwerk, uitstekende kennis- en informatieverstrekking en optimale internet- en social media presentaties. Dit biedt vele voordelen voor u als verkoper: uw woning wordt o.a. rechtstreeks op Funda middels een optimale voorbereiding in de hoogste rankings gepresenteerd. Wij streven hierbij naar een zo hoog mogelijke marktconform verkoopresultaat voor u!

Contact

WIJ makelaars

‘Uw eigen persoonlijke en deskundige makelaar’
Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of verkoopadvies. Wij maken graag kennis met u!

Maak kennis met ons