Uw huis verkopen in Sittard

De keuze is gemaakt, u gaat uw huis verkopen in Sittard. Een spannende stap waarbij er ongetwijfeld talloze vragen door uw hoofd schieten. Is dit wel de juiste tijd? Wat zou een reële vraagprijs zijn? Kunnen we eerst zelf proberen ons huis te verkopen? Professioneel advies is dan altijd waardevol. Met de juiste ondersteuning is het goed mogelijk om zelf uw woning te verkopen. Bespaar ook duizenden euro’s aan courtage en verkoop uw huis in Sittard snel én voordelig. Met een beetje hulp van WijMakelaars.

Huis verkopen

De huizenmarkt trekt aan en dat is gunstig. Veel huizenbezitters proberen daarom graag eerst zelf hun huis te verkopen en zo een flinke besparing te realiseren. Een makelaar van deze tijd kan u de juiste handvaten aanbieden om u hierin te ondersteunen. En dat bespaarde bedrag op de courtage? Mooi meegenomen voor uw nieuwe woning! Het is handig om voor uzelf te weten wat u kan doen. Bent u goed in wervende teksten schrijven, maakt u goede foto’s of lijkt het u leuk om zelf de bezichtigingen te doen? U kent uw huis tenslotte zelf het beste! Vindt u de verkoop van uw huis toch wel erg spannend en laat u het liefst alles aan de professional over? Dat kan natuurlijk ook. U verkoopt uw huis in Sittard tenslotte maar één keer. Een traditionele makelaar kiezen, die de regio Sittard uitstekend kent en full service biedt, kan dan ook een verstandige keuze zijn. Denk goed na wat het beste bij u past. WijMakelaars biedt ondersteuning voor huizenbezitters die zoveel mogelijk zelf willen doen en huizenbezitters die het liefst alles uit handen willen geven.

Bekijk onze diensten

WijMakelaars in de regio Sittard

In de regio Sittard zijn de laatste decennia talloze huizen verkocht. Van modern appartement tot vrijstaande boerderij. WijMakelaars heeft daarin een groot aandeel gehad. Hierdoor is een helder beeld ontwikkeld en zijn wij in staat telkens weer de juiste marktconforme vraagprijs vast te stellen.
Een standaardpakket, dat alles omvat om uw huis snel en veilig te verkopen heeft u al vanaf €595,- . Bekijk hier de pakketten die WijMakelaars aanbiedt en bekijk wat u het meest aanspreekt. Eerst zelf proberen, maar met de mogelijkheid om over te stappen op full service? Geen probleem, een gratis service bij WijMakelaars. Uw vertrouwde makelaar om uw huis te verkopen in Sittard. Meer weten over uw huis verkopen in Sittard? Neem dan contact met ons op!

Neem contact opMeer weten over Sittard