Makelaar Roermond

Een huis (ver)kopen in Roermond? Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar in Roermond en omgeving!

Makelaar in Roermond

Een makelaar in Roermond nodig? Wij Makelaars voorziet u graag van passend advies en deskundige begeleiding bij de (ver)koop van uw huis. Wij nemen u alle zorgen rondom de (ver)koop van uw huis handen. Zo verzorgen wij de promotie van uw huis bij verkoop, begeleiden wij u bij de bezichtigingen, onderhandelingen, juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Uw (ver)koop is onze zorg en daarbij begeleiden wij u zo optimaal mogelijk!

Meer over onsNeem contact op

Ruim 30 jaar actief als makelaar in Roermond

Wij Makelaars is ontstaan uit een samenwerking tussen & Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en Woningaanbod Nederland. We zijn al ruim 30 jaar actief in de markt en uitgegroeid tot dé erkende makelaar van Roermond en omgeving. Of u nu uw huis wilt verkopen op de traditionele manier wilt verkopen of ervoor kiest om zelf veel zaken te regelen; in beide gevallen kan Wij Makelaars u uitstekend van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Contact

Van strategie tot (ver)koop

WijMakelaars is een makelaar in Roermond die ernaar streeft om een zo hoog mogelijke, maar bovenal marktconforme, verkoopopbrengst te realiseren voor uw woning. Dat doen wij door uitgebreid met u mee te denken over de te hanteren strategische aanpak:

  • Zo starten wij het traject altijd met een kennismakingsgesprek
  • Dat wordt opgevolgd door een uitgedacht plan van aanpak
  • Vervolgens bieden wij een grondige marktanalyse
  • Tot slot krijgt u een passend verkoopadvies op maat

Zo streven we samen naar een optimaal verkoopresultaat. Wilt u ondersteuning of meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op onze website of neemt u gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Roermond? Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.

Bekijk alle regio's