Makelaar Born

Gaat u een huis (ver)kopen in Born of omgeving? Dan kunnen wij u hulp bieden. Wij Makelaars is namelijk uw vertrouwde makelaar in Born en omgeving! Lees snel verder over wat wij voor u kunnen betekenen.

Jarenlange ervaring in de makelaardij Born

Bent u in Born op zoek naar een makelaar? Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar in Born en omgeving. Al jaren helpen wij bij de verkoop (of verhuur) van woningen, bij aankopen, bij taxaties en met financieel advies door één van onze adviseurs. Ook kunt u bij Wij Makelaars een gratis waardebepaling uit laten voeren. Welke dienst u ook zoekt binnen de makelaardij in Born, wij bieden het aan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het gehele verkooptraject van uw woning uit handen nemen. Maar ook de begeleiding in uw zoektocht naar een nieuwe woning nemen wij graag op ons. Wij Makelaars heeft ruime ervaring op dit gebied en onze deskundige makelaars helpen u dan ook graag op weg. Wij staan voor u klaar als full-service makelaar, maar kunnen u ook begeleiden als u graag zelf de verkoop van uw woning wilt doen. Dus wat uw wensen ook zijn en waarnaar u ook op zoek bent in een makelaar nabij Born, wij kunnen u van dienst zijn. Wij Makelaars is ontstaan uit de samenwerking tussen meerdere makelaars in de omgeving. Wij hebben hier voor gekozen zodat we samen sterker staan en u nóg beter van dienst kunnen zijn. Onze topmakelaars binnen de makelaardij Born kennen de omgeving als geen ander. Dus laat u begeleiden door onze professionele makelaars en uw droomwoning zal niet aan uw neus voorbijgaan. Daar gaan wij voor zorgen!

Meer over ons

Kopen zónder eigen spaargeld

U leest het goed, bij Wij Makelaars is het mogelijk om een huis te kopen zonder uw eigen spaargeld hiervoor in te leggen. Dat kan door middel van ons Wij Collectief. Met deze consumentvriendelijke dienst bespaart u al gauw duizenden euro’s op de kosten koper! In feite koopt u de woning dan vrij op naam en bespaart u op kosten als: kosten voor een bouwkundig rapport, advies- en bemiddelingskosten, taxatiekosten, notaris- en kadasterkosten én de overdrachtsbelasting. Maak hiervoor direct een afspraak, want we vertellen u graag hoe dit werkt.

Onze diensten

Dé makelaar in Born en omgeving

Wij Makelaars is dé makelaar van Born en omgeving. Of u nu uw huis op de traditionele manier wilt verkopen met behulp van een makelaar of juist zelf wilt verkopen, dat maakt bij Wij Makelaars niet uit. Wij bieden diverse pakketten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

En wist u dat u zelfs gratis kunt overstappen? Bijvoorbeeld wanneer u bij ons een zelf-verkopen pakket heeft afgenomen, maar u merkt dat het verkopen toch lastiger gaat dan u had gedacht. Of u wilt gewoon meer ondersteuning. Dan kunt u als Limburgse klant geheel kosteloos overstappen naar onze full-service dienst. Dat maakt ons dé makelaar van Born en omgeving. Wij zetten uw wensen centraal. Of dat nu inhoudt dat u liever zelf de verkoop van uw woning op u neemt, of het aan onze makelaardij nabij Born overlaat, de keuze is geheel aan u. In beide gevallen staan wij voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies en begeleiden u waar dat nodig is. Daar kunt u van op aan wanneer u kiest voor de service van onze makelaar in Born.

Full-service

Een makelaar in Born met full-service

Wij Makelaars is uw persoonlijke makelaar in Born en tevens adviseur. Wij helpen u gedurende het hele proces bij alle stappen die nodig zijn om uw huis te kunnen verkopen. Zo nemen wij u al het werk uit handen. We begeleiden u bij de juridische afhandeling, zorgen voor de bezichtigingen en doen voor u de onderhandelingen. Tot slot begeleiden we ook het proces bij de notaris. Een woning verkopen is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. Er komt dan ook veel kijken bij dit proces. Het begint allemaal met de waardebepaling van uw woning. Maar ook foto’s die moeten worden gemaakt om een mooi beeld van de woning te vormen. Het promoten van uw woning, de bezichtigingen en het onderhandelen zijn ook allemaal aspecten waar u niet te licht tegenaan moet kijken. Hier kan veel tijd in gaan zitten. Bij de onderhandelingen kunnen emoties ook een rol gaan spelen. Gelukkig hebben wij als makelaar in Born veel ervaring hiermee en weten wij precies hoe we dit moeten aanpakken. Ditzelfde geldt voor de aankoop van uw woning. Waar moet u op letten bij een bezichtiging? En wat vindt u belangrijk in uw toekomstige woning? Huis te koop in Born? Wij begeleiden u graag en nemen u stap voor stap mee in het proces. Van strategie tot verkoop of aankoop; door Wij Makelaars wordt u volledig ontzorgd!

Onze diensten

Een zelf-verkopen pakket

Wist u dat u bij Wij Makelaars ook een zelf-verkopen pakket af kunt nemen? Dat betekent dat u geen makelaar in Born in de arm neemt, maar slechts enkele diensten bij ons afneemt. De rest doet u zelf. U kunt bij Wij Makelaars kiezen uit:

  • Een basis pakket
  • Een PRO pakket
  • Een PRO+ pakket

In ieder pakket bieden we u foto’s door een professionele fotograaf, helpen we u bij het opstellen van de koopovereenkomst en zorgen we voor een prominente plaatsing op Funda. Kiest u ervoor om uw woning zelf te gaan verkopen, dan is dit goedkoper dan wanneer u een bureau voor makelaardij in Born in de arm neemt. Houdt er wel rekening mee dat er veel komt kijken bij het zelf verkopen van uw woning. Uiteraard staan wij altijd aan uw zijde om u op weg te helpen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. In Born staat onze makelaar u graag te woord. Of kom een keertje langs om uw wensen met ons te bespreken. De koffie staat al klaar!

Zelf verkopen

Contact met WijMakelaars

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Wij Makelaars of wilt een gratis waardebepaling uit laten voeren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Contact