Huis verkopen

Wilt u gebruik maken van onze full-service makelaar of verkoopt u liever zelf?

Makelaar om huis te verkopen nodig?

U zoekt een makelaar om uw huis te verkopen? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Wij als makelaarskantoor om uw huis te verkopen denken graag met u mee over de juiste strategische aanpak. Dat begint met een kennismakingsgesprek en wordt gevolgd door een uitgedacht plan van aanpak met complete marktanalyse. Bij Wij Makelaars streven we namelijk altijd naar optimaal verkoopresultaat. Gaat u een samenwerking met ons aan, dan verzorgen wij o.a.:

  • Een brochure ter presentatie van uw huis
  • Plaatsing op Funda en onze eigen drukbezochte site
  • Een mailing naar ons uitgebreide bestand met aspirant kopers
  • De onderhandeling met eventuele aankoopmakelaar bij huis verkopen
  • Persoonlijke, enthousiaste en deskundige begeleiding op maat
Meer over ons

Huis snel verkopen?
Neem een makelaar in de arm!

Het voordeel van makelaardij om uw huis te verkopen is dat u niet alle rompslomp rondom de verkoop heeft. Deze bepaalt samen met u de verkoopstrategie en begeleidt u gedurende het gehele traject, terwijl u wel zelf de touwtjes in handen houdt. Het voordeel van samenwerken met een Wij Makelaars rondom uw huis verkopen is dat u bijvoorbeeld geen vrij hoeft te nemen voor bezichtigingen en dat wij uw huis verkopen via de website Funda, waarmee u 95% van de woningzoekers bereikt. Kortom, onze verkoopmakelaar voor uw huis verkopen neemt u immers veel zaken uit handen!

Onze diensten

Huis zelf verkopen?
Ook dat kan bij Wij Makelaars!

Dé specialistische makelaars om uw huis te verkopen vindt u bij Wij Makelaars. Wij zijn een erkende makelaar en helpen uw graag bij uw huis verkopen. Wanneer u ervoor kiest om uw huis zelf te verkopen, is dat eveneens mogelijk. Binnen onze dienstverlening kunt u kiezen welke diensten u af wilt nemen. Zo helpen wij u stap voor stap bij zaken waar specifieke kennis voor nodig is, de rest doet u zelf! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraagt u dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of kijk gerust eens verder op onze website.

Vraag gesprek aan