Huis verkopen in Geleen

Uw huis verkopen in Geleen? Wij Makelaars is al ruim 30 jaar uw vertrouwde Makelaar voor Limburg en omstreken. Wij kennen onze regio en zien het als een uitdaging om de continue veranderende huizenmarkt optimaal te leren kennen. Wilt u uw huis verkopen in de regio Geleen, dan vindt u in Wij Makelaars een betrouwbare partner.

Eerste indruk telt bij uw huis verkopen

Tegenwoordig is internet het eerste waar men gaat kijken wanneer zij op zoek zijn naar een huis. Het is makkelijk, kan overal, kost niets en is lekker anoniem. U wilt dus dat uw huis een perfecte eerste indruk achterlaat. Een indruk die men niet vergeet en uitnodigt tot een bezichtiging. Denkt u zelf perfecte teksten te kunnen schrijven en de juiste foto’s te kunnen maken of laat u dit liever over aan een professional? Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk om uw huis op de juiste manier in de markt te zetten. Wat denkt u van 360 graden foto’s, professionele video’s of 3D plattegronden? Liefde op het eerste gezicht bestaat wel degelijk, hoe meer u laat zien hoe groter de kans dat mensen verliefd worden!

Zelf uw huis in Geleen verkopen

Huis verkopen in Geleen

Uw woning staat in Geleen en u zoekt de beste makelaar om uw huis snel en goed te verkopen. Waar let u dan op? Bij de verkoop van uw huis zijn een aantal zaken van groot belang. Bijvoorbeeld dat u een makelaar kiest met ruime ervaring in zijn vak, die u en de potentiële kopers een vertrouwd gevoel geeft én een makelaar die de omgeving kent als zijn eigen broekzak. Deze makelaars vindt u bij Wij Makelaars. Met ruim dertig jaar ervaring in onder andere de regio Geleen kunt u ervan uitgaan dat zij bekend zijn met de continue wisselende woningmarkt.

Bekijk onze dienstenLees meer over Geleen

WijMakelaars in de regio Geleen

WijMakelaars helpt u graag en goed bij de verkoop, of eventuele verhuur van uw woning. Wij beginnen altijd graag met een persoonlijk kennismakingsgesprek, met een gratis waardebepaling of een financieel advies door één van onze adviseurs. Daarna volgt een uitvoerige opname van uw huis en het bepalen van de strategische aanpak. Bij ons kunt u terecht wanneer u een traditionele makelaar zoekt die de vertrouwde full service biedt, maar ook wanneer u graag zelf aan de slag wilt met uw huis verkopen, maar u graag wat ondersteuning wilt.

Neem contact op