Goedkope makelaar Heerlen

Bent u op zoek naar een goedkope makelaar in Heerlen? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres!

Goedkope makelaar in Heerlen en omgeving

Bent u op zoek naar een goedkope makelaar in Heerlen en omgeving? Wij Makelaars helpt u graag! Wij zijn een full-service, erkende makelaar in de provincie Noord-Limburg. Bij ons kunt u echter ook terecht voor het zelf-verkopen van uw woning. Daarbij doet u het grootste gedeelte zelf en ontvangt u van ons enkel die ondersteuning die u nodig heeft. U betaalt dus enkel voor de diensten die u bij ons af wilt nemen. Flexibel en voordelig!

Meer over ons

De goedkoopste makelaar van Heerlen en omgeving

Wilt u zelf uw huis verkopen, zonder daar te veel makelaarskosten voor kwijt te zijn? Wij Makelaars heeft speciaal voor u een drietal pakketten ontwikkeld:

  • Het BASIS pakket voor € 595,-
  • Het PRO pakket voor € 795,-
  • Het PRO+ pakket voor € 995,-

Ieder pakket bestaat uit een aantal diensten waarmee wij u ondersteunen bij de verkoop van uw huis. Denk daarbij aan het laten maken van foto’s door een professionele fotograaf, een prominente positie op Funda, notariszaken, en ga zo maar door. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt en op basis daarvan kiest u eenvoudig een pakket uit. Zo betaalt u nooit voor diensten die u eigenlijk helemaal niet nodig heeft. Kortom, Wij Makelaars is uw goedkope makelaar in Heerlen en omgeving.

Meer informatie

Goedkoop een huis (ver)kopen

Wij Makelaars biedt u optimale kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kunt u goedkoop uw huis verkopen waarbij u de meeste onderdelen van de verkoop zelf in de hand neemt. En mocht het na verloop van tijd blijken dat het toch niet lukt om uw huis zelf te verkopen? Dan kunt u op een later moment altijd kosteloos overstappen naar ons full-service pakket. Dat is een service die wij, als goedkope makelaar in Heerlen, graag aanbieden voor onze Limburgse klanten.

Samenwerken met een goedkope makelaar in Heerlen en omgeving?

Wij Makelaars biedt al een basis pakket aan voor € 595,-. In dit standaard doe-het-zelf pakket zitten meer diensten dan in een pakket van een reguliere doe-het-zelf makelaar. Zo zit in ons basis pakket bijvoorbeeld al een professionele fotograaf inbegrepen. Zo heeft u net dat beetje extra tegen een voordelige prijs. De rest van de verkoop neemt u lekker zelf in eigen hand, zoals de bezichtigingen die u zelf verzorgt. U heeft zelf immers de meeste kennis over uw woning. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact