Zelf uw woning verkopen? Dat kan!

Met de juiste ondersteuning is het eenvoudig om zelf uw woning te verkopen. Bespaar duizenden euro’s aan courtage en verkoop uw huis snel én voordelig. Wij Makelaars biedt daarvoor drie pakketten om snel aan de gang te gaan. Verkoop uw huis met de juiste begeleiding, een standaardpakket heeft u al vanaf €595,- Lees verder wat u zelf kunt doen om uw woning te verkopen!

Zelf huis verkopen

U wilt uw huis verkopen? Dat is mooi, dan hebben we al dezelfde doelstelling. De huizenmarkt trekt aan en dat is gunstig. Veel van onze klanten proberen daarom graag eerst zelf hun huis te verkopen en zo een flinke besparing te realiseren. Met de juiste ondersteuning is dit ook zeker mogelijk. Wij hebben daarom drie pakketten samengesteld die u hierbij kunnen helpen. Mooi meegenomen voor uw toekomstige woning.

Zelf uw huis verkopen

Standaard Wij Makelaars service

In ons basispakket van €595,- zitten alle nodige diensten opgenomen om zelf uw huis te verkopen. Wat mag u van ons onder andere verwachten? Wij sturen een professionele fotograaf om uw huis zo goed mogelijk te etaleren. Wij maken een duidelijke verkoopbrochure. U krijgt een basisplaatsing op websites zoals Funda, Wij Makelaars en Jaap.nl met een uitgebreide omschrijving waarvan een inhoud en oppervlakte berekening. U kunt deelnemen aan de Open Huizen Dag. U kunt ten alle tijden de bezoekstatistieken inzien op Mijn Funda. Uiteraard zorgen wij ook voor het Verkoopbord in uw tuin en nog belangrijker de Verkocht stickers. Wij stellen ook het koopcontract voor u op. Het enige wat wij bij het basispakket van u verwachten is dat u zelf de bezichtigingen doet.

Bekijk ons Basispakket

Bevorder uw woning verkoop met extra service

Natuurlijk zijn er nog extra middelen om de verkoop van uw huis te bevorderen ook wanneer u dit zelf wilt doen. Deze zijn opgenomen in ons pro en pro plus pakket. Denk daarbij aan 2d en 3d plattegronden, persoonlijk contact met de (potentiële) kopers, informeren van de notaris, een opvallende woonvideo, topranking op Funda en nog veel meer. Wilt u de courtage besparen, maar wel meer kans om snel en veilig uw huis te verkopen? Kijk dan eens naar onze pro en pro+ pakketten.

Bekijk alle pakketten

Liever full-service

Vindt u het toch spannend om zelf de bezichtigingen te doen, of merkt u gaandeweg dat het niet helemaal aan u besteedt is? Onze Limburgse klanten kunnen kosteloos overstappen op full service. Staat uw huis niet in Limburg? Neem dan even contact op. Wij helpen u graag.

Neem contact op