Zelf huis verkopen Maastricht

Zelf uw huis verkopen in Maastricht of omgeving? Heeft u er wel eens aan gedacht om specialistische kennis in te kopen en de rest zelf te doen?

Zelf huis verkopen in Maastricht?

Wilt u zelf uw huis verkopen in Maastricht of omgeving? Dat kan makkelijk en snel. Doorat u de verkoop zelf in de hand neemt, bespaart u duizenden euro’s aan courtage. Maar wist u dat u uw huis zelf kunt verkopen terwijl u daarbij op de achtergrond wordt begeleid door een makelaar? U bepaalt daarbij zelf welke diensten u zelf doet en welke diensten u uitbesteedt aan een makelaar. Zo bespaart u aardig wat kosten en bent u flexibel. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Zelf huis verkopen met ondersteuning van een makelaar

Zelf huis verkopen in Maastricht, maar dan met een makelaar die voor bepaalde aspecten met u meekijkt? Dat kan bij Wij Makelaars. U kunt dan het meeste zelf doen, maar de wat meer specialistische zaken besteedt u uit aan Wij Makelaars. Het voordeel is dat wij als Makelaar in Limburg de markt kennen, zodat wij u optimaal kunnen adviseren en ondersteunen op de gebieden waar u dat nodig heeft. Wij hebben connecties met Funda, hebben ervaring in onderhandelen en kunnen u een stukje juridische zekerheid bieden. Zo geniet u van onze expertise op bepaalde fronten, terwijl u zelf uw huis kunt verkopen.

Zelf verkopen: Drie pakketten ter ondersteuning

Zelf huis verkopen in Maastricht, terwijl u ondertussen profiteert van de voordelen van een zelf-verkoop pakket van Wij Makelaars. Wij bieden u drie pakketten aan met daarin verschillende dienstverleningen:

  • Het BASIS pakket voor € 595,-
  • Het PRO pakket voor € 795,-
  • Het PRO+ pakket voor € 995,-

In ieder pakket vindt u specifieke diensten waarmee u wordt ondersteund bij het zelf verkopen van uw huis. Denk daarbij aan het laten maken van foto’s door een professionele fotograaf, een prominente positie op Funda, een woonvideo, het informeren van de notaris en ga zo maar door. Zo hoeft u zich om die zaken zelf geen zorgen te maken en kunt u zich focussen op het doen van de bezichtigingen.

Meer informatie

Huis zelf verkopen in Maastricht? Wij bieden meer

Wij Makelaars biedt in haar standaard pakket dat in het leven is geroepen ter ondersteuning van mensen die hun huis zelf willen verkopen meer dan een reguliere doe-het-zelf makelaar. Zo zit er in ons basispakket al een professionele fotograaf bij inbegrepen. En wanneer u kiest voor het PRO+ pakket dan bieden wij u zelfs het totale Funda pakket waarbij alles uit handen wordt genomen. Bovendien heeft u met een pakket van Wij Makelaars altijd de mogelijkheid om kosteloos over te stappen naar full-service makelaardij. Dat bieden wij namelijk speciaal voor onze Limburgse klanten aan.

Contact