Zelf huis verkopen gratis

Zelf huis verkopen gratis? Dat kan. U kunt er echter ook voor kiezen om het leuke gedeelte zelf in de hand te houden en de specialistische zaken uit te besteden aan een makelaar. Zo heeft u het vertrouwen en bespaart u toch geld.

Zelf huis verkopen gratis? Of niet?

Zelf huis verkopen gratis? Dat is wat we bij Wij Makelaars vaak horen. Zelf uw huis verkopen is een goedkoop alternatief voor het in de arm nemen van een makelaar. U houdt immers het grootste gedeelte van de verkoop in eigen hand en dat is een stuk goedkoper dan wanneer u het volledig uit handen geeft aan een makelaar. U bespaart zo duizenden euro’s aan courtage. Houd er echter wel rekening mee dat er meer bij komt kijken, dan u wellicht denkt. Wanneer u juridisch niet alles op orde heeft, kunt u achteraf voor verrassingen komen te staan. Weeg het zelf verkopen dus altijd goed af.

Zelf huis verkopen gratis met ondersteuning

Zelf uw huis verkopen is tegenwoordig prima mogelijk. U heeft zelf immers de meeste kennis over uw woning en weet waar u over praat. Wanneer u zelf uw huis verkoopt, dan kunt u ervoor kiezen om alles zelf te doen. U kunt er echter ook voor kiezen om de leuke dingen zelf te doen en de specialistische zaken, zoals het opstellen van een koopcontract, het vaststellen van de vraagprijs, onderhandelen ed. uit te besteden.

Onze diensten

De ondersteuning van een makelaar

Wanneer u specialistische zaken uit handen geeft gaat zelf huis verkopen gratis niet helemaal op. U krijgt er echter een deskundige dienstverlening voor terug die u veel rompslomp uit handen neemt. Bovendien heeft u dan ook juridische zekerheid en ziet u geen dingen over het hoofd. Wanneer u het huis zelfstandig wilt verkopen, dan is het immers zaak dat dit goed gebeurt. Anders bent u alsnog veel geld kwijt.

Meer over ons

Zelf huis verkopen pakket al vanaf € 595,-

Wij Makelaars, dé makelaar van Limburg, speelt met de dienstverlening in op het zelf huis verkopen gratis aspect. U kunt bij Wij Makelaars speciaal samengestelde pakketten afnemen. Daarbij gaan we er vanuit dat u het grootste deel van de verkoop zelf in handen neemt. U kunt vervolgens op basis van het pakket dat u kiest zelf bepalen welke diensten u aan ons uitbesteed. Wij bieden u:

  • Een basis pakket van € 595,-
  • Een Pro pakket van € 795,-
  • Een Pro+ pakket van € 995,-

Bij een basispakket zit o.a. inbegrepen dat er professionele foto’s door een fotograaf worden gemaakt, dat er een koopakte voor u wordt opgesteld, dat uw huis prominent op Funda wordt geplaatst en nog veel meer…

Bekijk pakketten

Zelf verkopen? Of met hulp van Wij Makelaars?

Wanneer u kiest voor een zelf verkopen pakket bij Wij Makelaars, dan doet u zelf het leuke gedeelte en wij doen de rest. En wat zo mooi is aan onze pakketten, is het feit dat onze Limburgse klanten altijd geheel gratis mogen overstappen naar een Full-service pakket van Wij Makelaars. U kunt bijvoorbeeld eerst zelf proberen uw woning te verkopen. Mocht dat niet lukken, dan kunt u na een tijdje kosteloos overstappen. Wij Makelaars is niets voor niets de meest veelzijdige makelaar van Limburg!

Meer informatie:

Contact