Roermond – Schepen Hillenstraat 13

Woning informatie

 • Status: 
  Beschikbaar
 • Bouwjaar: 
  1966
 • Soort: 
  Eengezinswoning
 • Type: 
  Eindwoning

Koopprijs

 • € 219.000,- k.k.

Eigenschappen

 • Woonoppervlakte: 
  110 m2
 • Perceeloppervlakte: 
  140 m2
 • Aantal slaapkamers: 
  3
Afspraak maken

Omschrijving

ROERMOND, SCHEPEN HILLENSTRAAT 13

Mooi instapklaar gemoderniseerde woning te Maasniel- Roermond !

Aan de rand van Maasniel gelegen verrassend ruime en geheel gemoderniseerde instapklare drive-in-woning (gelegen op hoek) bestaande uit 3 woonlagen met een inpandige garage en multifunctionele werk-/studeerkamer op de begane grond, woonkamer en aparte moderne keuken op de eerste verdieping en 3 slaapkamers met een luxe moderne badkamer op de tweede verdieping.

Begane grond:
entree/ hal met tegelvloer en toegang tot de inpandige garage en een multifunctionele kamer.
De garage is inpandig bereikbaar en beschikt over een loopdeur. In de garage staat de meterkast opgesteld en hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting en de C.V.-opstelling (Bosch H.R.combiketel ca. 2006, eigendom).
De multifunctionele werk-/hobbykamer (ca. 14m2) is voorzien van een moderne antraciet tegelvloer en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden zoals een tuinkamer, slaapkamer, speelkamer, kantoorruimte etc. Vanuit deze kamer heeft men toegang tot het overdekte terras en de achtertuin.

Eerste verdieping:
overloop met laminaatvloer, toilet met modern vernieuwd zwevend toilet (wandcloset) en bergkast; rechthoekige woonkamer voorzien van een moderne laminaatvloer, aparte leefkeuken (laminaatvloer) en voorzien van een moderne keukenopstelling inclusief inbouwapparatuur (gaskookplaat, combi-/magnetron-/oven, vaatwasser),
zie ook lijst van zaken brochure.

Tweede verdieping:
via vaste trap naar overloop met laminaatvloer;
3 slaapkamers voorzien van moderne laminaatvloer; volledig in 2015 vernieuwde moderne badkamer met inloopdouche voorzien van regendouche, zwevend wandcloset en vaste wastafel.

Deze keurige en mooi gemoderniseerde instapklare tussenwoning is voorzien van dakisolatie en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele HR ++ beglazing. Verder heeft deze eengezinswoning een verzorgde achtertuin op het zuidwesten die ca. 14 m. diep is en die beschikt over een vrije achterom.

De woning is verder gelegen op prima locatie aan de rand van Maasniel gelegen en ligt aan een plein met mooie, grote bomen en voldoende openbare parkeerplaatsen.

Algemeen/ bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 1966;
– voorzien van dakisolatie en geheel voorzien van kunststof kozijnen inclusief isolerende beglazing;
– de woning is geheel vanaf 2015 gemoderniseerd en voorzien van een moderne keuken en badkamer;
– voorzien van 3 slaapkamers en een extra kantoor-/werk-/hobbyruimte van ca. 14m2;
– fijne zonnige tuin gelegen op het zuid- westen met achterom en terrasoverkapping;
– inpandige garage;
– gelegen aan plein met grote bomen en openbare parkeerplaatsen;
– woonoppervlakte ca. 110m2;
– inhoud ca. 375m3
– perceel 140m2.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D?

ZIE OOK DE 3D VIRTUAL WONINGTOUR (Link) op onze website.

Algemeen:
* Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Aan eventuele fouten, onvolledige of onjuiste informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

– Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

– Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

– De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

– Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Oppervlakte en inhoud

 • Inhoud: 
  375 m3
 • Woonoppervlakte: 
  110 m2
 • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 
  36 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies: 
  5 m2
 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 
  15 m2
 • Perceel oppervlakte: 
  140 m2
 • Bouwjaar: 
  1966

Eigenschappen

 • Huidig gebruik: 
  Woonruimte
 • Huidige bestemming: 
  Woonruimte
 • Permanente bewoning: 
  Ja
 • Recreatiewoning: 
  Nee
 • Liggingen: 
  In woonwijk
 • In aanbouw: 
  Nee
 • Isolatievormen: 
  Dakisolatie, Dubbelglas, HR glas
 • Dak type: 
  Plat dak
 • Dak materialen: 
  Bitumineuze Dakbedekking

Plattegronden

Locatie
Streetview