Wij wensen iedereen een goed 2018!

nieuwjaarswens Wij Makelaars

2018 is begonnen. Een moment van terugblikken & vooruitkijken.

Wij Makelaars kijkt tevreden terug naar het afgelopen jaar.
Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd. Onze nieuwe naam ‘Wij Makelaars’ en website zijn met succes gelanceerd. Wij hebben 117 woningen verkocht en zijn beoordeeld met een 8,5 gemiddeld.
Cijfers waar we trots op zijn!

Als we vooruitblikken op 2018 kunnen we zeggen dat de huizenmarkt nog steeds in de lift zit. Ook in 2018 blijft het aantrekkelijk om een huis te kopen. De hypotheekrente loopt licht op, maar blijft historisch laag.
Maar 2018 is ook een jaar waar de hypotheekregels weer strenger worden (het maximale leenbedrag daalt naar 100%). Daarom stellen wij onszelf de volgende vragen:

  • Hoe onderscheiden wij ons van de rest?
  • Hoe bieden wij toegevoegde waarde aan onze klanten?
  • Hoe kunnen wij het voor starters mogelijk maken om een huis te kopen?

Hoe maken wij onderscheid?

De samenwerking tussen &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en WoningaanbodNederland heeft ons sterker en veelzijdiger gemaakt. Samen kunnen wij ons onderscheiden en meer voor onze klanten betekenen.
Zo kunnen wij door deze samenwerking onze klanten de keuze bieden om gebruik te maken van een full-service makelaar of hun woning zelf te verkopen (mét een overstap garantie naar de full-service makelaar).

Toegevoegde waarde

Wij zijn een makelaarskantoor waar de klant geen nummer is. Wij streven naar korte lijnen met één aanspreekpunt. De klant kan rekenen op een betrokken makelaar die optimaal en intensief begeleidt en adviseert. Het woningaanbod is heel groot en daarom maken wij als makelaar het onderscheid. Wij willen de makelaar zijn die een woning op een doeltreffende en unieke manier onder de aandacht brengt van de potentiële koper.

Wij denken ook aan de starters

Onze samenwerking met het Wij Collectief is ook een van de diensten waarmee wij ons onderscheiden. Het Wij Collectief is een unieke en veilige alles-in-1 formule waarmee zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning gekocht kan worden zonder eigen spaargeld (met NHG).

En de formule werkt! Dit betekent niet alleen goed nieuws voor de koper, maar ook voor de verkoper. Het Wij Collectief opent letterlijk deuren voor menig starter, maar ook voor mensen die hun huis willen verkopen. Waar een huis eerder een ‘no go’ was voor mensen zonder eigen spaargeld, is het nu bereikbaar voor veel meer mensen!
Meer over het WIj Collectief kun je vinden op www.wijcollectief.nl

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.
Bel 088 – 205 76 00 of stuur een mail naar info@wijmakelaars.nl.