Vraagprijs woning bepalen

Wanneer u uw woning verkoopt via een makelaar, helpt de makelaar u bij een juiste waardebepaling voor uw woning. Wanneer u uw woning zelf verkoopt, is het bepalen van een reële vraagprijs geen vanzelfsprekendheid. Wij Makelaars helpt u met het bepalen van de vraagprijs voor uw woning, ook wanneer u uw woning zelf verkoopt.

Waarde huis

De waarde van een huis wordt veelal bepaald door de ligging, de staat van het huis en door vergelijkbare woningen. Bij de verkoop van een woning hoopt u dat de waarde van uw huis aan bepaalde verwachtingen doet. Echter is niemand erbij gebaad wanneer die waarde door een makelaar te hoog wordt geschat. U gaat ervan uit dat u het bedrag voor uw woning kunt ontvangen maar er is een grote kans dat uw huis hierdoor lang te koop staat en uiteindelijk wordt verkocht voor een bedrag dat veel lager ligt van de in eerste instantie geschatte waarde. Wij Makelaars zorgt voor een reële waardebepaling waardoor uw huis direct goed in de woningmarkt ligt.

Gratis waardebepaling aanvragen

Vraagprijs woning

De vraagprijs van een woning is niet altijd gelijk aan de waarde van de woning. Meestal ligt de vraagprijs wat hoger dan de waarde die door een makelaar of taxateur is vastgesteld. Wanneer er veel vraag is naar huizen in een bepaalde buurt of wijk, kan het zomaar zijn dat uw huis een hogere vraagprijs heeft dan de waarde van het huis. Bovendien staat de vraagprijs niet vast en kan hier zelfs overheen geboden worden.

Vraagprijs van uw huis bepalen

Het bepalen van de vraagprijs van uw woning

De vraagprijs van uw woning hoeft dus niet gelijk te zijn aan de waarde van de woning, maar de waarde van uw woning is wel een richtlijn voor het bepalen van de vraagprijs. Bij Wij Makelaars kunt u terecht voor het uitvoeren van een gratis waardebepaling bij de verkoop van uw huis.

Hulp nodig bij het bepalen van de vraagprijs van uw woning? Neem contact met ons op.

Contact