Verkoopmakelaar

Huis verkopen via verkoopmakelaar

Als erkende verkoopmakelaar behartigen wij op deskundige wijze uw belangen bij de verkoop van uw huis. Samen met u gaan wij als verkoopmakelaar Limburg aan de slag met het bepalen van de juiste verkoopstrategie. Dat doen we door eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek te plannen waarin we alle zaken inventariseren. Daarna komen we terug met een uitgebreid plan van aanpak met marktanalyse daarin. U kunt uw huis maar één keer verkopen en dat moet optimaal gebeuren! Wij verzorgen o.a.:

  • De promotie via o.a. internet en onze eigen drukbezochte site
  • Een mailing naar onze aspirant kopers
  • Een zorgeloze verkoop
  • De onderhandelingen
  • Persoonlijke, enthousiaste en deskundige begeleiding
Onze diensten

Huis verkopen zonder makelaar?

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Of uw huis zelf verkopen via internet? Ook dat is tegenwoordig prima mogelijk. Door uw huis te verkopen zonder makelaar bespaart u op de makelaarskosten, maar dient u ook alles zelf in handen te nemen. Zo bepaalt u zelf de vraagprijs, doet u zelf de promotie, de bezichtigen en onderhandelingen en stelt u zelf het verkoopcontract op. Pas er wel mee op dat u minder opvalt op Funda als particulier, dat u bij weinig ervaring in onderhandelen geen te lage koopsom biedt en dat u alles juridisch goed afdekt. Doet u dat namelijk niet, dan bent u alsnog veel geld kwijt!

Huis zelf verkopen?

U zoekt een goedkope verkoopmakelaar?

Bent u op zoek naar een goedkope verkoopmakelaar? Kies dan voor onze deeldienstverlening. Daarbij houdt u zelf de touwtjes in handen en besteedt u specialistische zaken uit aan onze verkoopmakelaar. Zo kunt ervoor kiezen om de verkoopmakelaar enkel de bezichtigingen te laten doen of juist de onderhandelingen uit te laten voeren. De erkende verkoopmakelaar kan u ook helpen bij het opstellen van het koopcontract. Door deze vorm van dienstverlening bespaart u aanzienlijk kosten en heeft u een als het ware een goedkope verkoopmakelaar. Op zoek naar een verkoopmakelaar in Limburg? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Contact

Huis verkopen via de makelaar of toch liever zelf?

Bij Wij Makelaars is het allebei mogelijk!

Contact opnemen