Want drie weten meer dan één!

Wij Makelaars

Tijden veranderen en Wij Makelaars verandert mee. Wij Makelaars is ontstaan uit de samenwerking tussen &Leven Makelaars (Geleen en Roermond), Dohmen Makelaardij (Roermond) en de doe-het-zelf makelaar WoningaanbodNederland (heel Nederland). Want samenwerken maakt sterker. Met ieder een eigen specialisatie kunnen wij samen een mooie verbreding in onze dienstverlening bieden. Geen standaard makelaar die op traditionele wijze stapsgewijs te werk gaat, maar een team enthousiastelingen die voor u klaarstaat. Op de manier zoals u dat graag wilt. Want wij beseffen dat er bij de koop of verkoop van uw woning zoveel op u afkomt dat wij met onze service graag het verschil maken.

Wij Makelaars voor ondersteuning of full service

De tijden veranderen razendsnel en dan praten we niet alleen over de huizenmarkt en de economie. Ook de manier waarop men een huis wilt kopen of verkopen heeft een ander proces gekregen. Dit proces is voor iedereen anders. De een wilt vooral lekker veel zelf doen, terwijl de ander liever alles aan ons overlaat. Bij ons is alles mogelijk. Van lichte ondersteuning tot full service én alles er tussen in. Samen hebben wij de kennis, ervaring en expertise in huis om uw huis veilig, snel en goed te kopen én te verkopen. Kijkt u gerust eens naar onze pakketmogelijkheden die wij voor u hebben samengesteld wanneer u zelf uw huis wilt verkopen. Wij hebben drie verschillende pakketten, naast onze full service uiteraard, waarbij wij u een goede basis meegeven. Krijgt u er al zin in?

Zelf uw huis verkopen

Overstapgarantie

Wij Makelaars biedt voor onze Limburgse klanten een unieke overstapgarantie. Wij begrijpen namelijk heel goed wanneer u eerst zelf wilt proberen uw huis te verkopen. Want naast de financiële overwegingen, is huizen verkopen nu eenmaal ook een prachtig mooi vak. U kunt met de veilige gedachte van onze overstapservice, eerst proberen zelf uw huis te verkopen. Mocht dit toch niet de juiste keuze blijken te zijn, dan bieden wij u graag de mogelijkheid om gratis over te stappen naar onze full-service makelaar. Full service is bij ons Ontzorgen met een hoofdletter. Vraag ons gerust om alle details, Wij Makelaars vertelt u er graag meer over.

Lees verder