Regio Swalmen

Op deze pagina vindt u regio-informatie over Swalmen. Zoekt u een makelaar in Swalmen en/of wilt u uw huis verkopen in Swalmen? Kijk dan snel verder.

Huis verkopen in Swalmen

Wilt u een huis kopen of verkopen in Swalmen? Dat kan! Bij WijMakelaars, uw makelaar in Swalmen en omgeving kennen we deze plaats op ons duimpje. Swalmen hoort tegenwoordig bij de gemeente Roermond. De plaats is ook gelegen tussen Roermond en Venlo. Het dorp heeft 8.800 inwoners. Aan de westkant wordt Swalmen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens. Wilt u een huis verkopen in Swalmen, dan verkoopt u in een bos-, water- en natuurrijke omgeving. Een omgeving met een landelijk karakter en enige industrie in de dorpskern. Kortom, een aantrekkelijke omgeving voor toekomstige bewoners!

Bekijk woningen

Makelaar in Swalmen en omgeving

Wilt u een huis verkopen in Swalmen of juist een huis kopen in Swalmen? Wij Makelaars helpt u graag. Wij denken met u mee over de koop of verkoop en ondersteunen u waar nodig. Wij Makelaars is uw makelaar in Swalmen. Wij bieden u full-service makelaarsdiensten aan, maar u kunt er bij ons ook voor kiezen om uw huis te verkopen in Swalmen maar dan op uw eigen manier. Zelf verkopen is de trend. Bij Wij Makelaars spelen we daarop in met drie pakketten:

Basis pakket van € 595,-
Pro pakket van € 795,-
Pro+ pakket van € 995,-

Meer informatie over Swalmen

Swalmen is een dorp waar in de prehistorie grafheuvels werden opgeworpen. Vervolgens kwamen de Romeinen in het gebied terecht. Later trokken de Noormannen door het gebied heen en tegenwoordig is een heerlijk, rustige plaats om te wonen. Het ligt bij de Maas, waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het gelegen in de nabijheid van vele natuurgebieden. Swalmen kent verder een aantal monumenten zoals Resten van de Romeinse weg van Heerlen naar Xanten, het voormalig Kasteel Ouborg, Kasteel Hillenraad en het Oude Raadhuis aan de Markt.

Huis kopen of verkopen in Swalmen?

Heeft u een huis te koop staan in Swalmen of bent u juist op zoek naar een huis in Swalmen? Dan bent u in beide gevallen bij WijMakelaars, uw makelaar in Swalmen, aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de aan- of verkoop van uw huis in Swalmen. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord. 

Contact