Regio Stein

Op deze pagina vindt u regio-informatie over Stein. Zoekt u een makelaar in Stein en/of wilt u uw huis verkopen in Stein? Kijk dan snel verder.

Huis verkopen in Stein

Wilt u een huis kopen of verkopen in Stein? Dan bent u bij WijMakelaars aan het juiste adres. Wij zijn een makelaar die u van dienst kan zijn op het gebied van full-service, maar zeer zeker ook wanneer u zelf uw huis wilt verkopen in Stein. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over het kopen en verkopen van huizen in Stein.

Bekijk aanbod

Informatie Stein

Stein is een plaats in het zuiden van Limburg. De plaats Stein is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Stein. Onder deze gemeente vallen ook de plaatsen Kerensheide en Nieuwdorp. Een belangrijke voorziening van deze plaats is het zogenaamde Steinerbos, waar zich ook een zwembad bevindt. Naast diverse woonwijken in de plaats Stein behoren ook de buurtschappen De Weert, Maasband, Veldschuur en Kleine Meers tot dit gebied.

Statistieken Stein

Inwoneraantal Stein

In totaal wonen er in de gemeente Stein 11.075 inwoners. De verdeling daarvan is als volgt:

  • Oud-Stein: 3.131
  • Kerensheide: 2.821
  • Nieuwdorp: 2.440
  • Kleine Meers: 264
  • Maasband: 129
  • Stein-Centrum: 2.290
koopcontract getekend

Huis kopen of verkopen in Stein?

Heeft u een huis te koop staan in Stein of wilt u juist een huis kopen in Stein? Dan bent u in beide gevallen bij WijMakelaars, uw makelaar in Stein, aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de aan- of verkoop van uw huis in Stein. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord. 

Contact