Regio Sittard-Geleen

Op deze pagina vindt u regio-informatie over Sittard-Geleen. Zoekt u een makelaar in Sittard of makelaar in Geleen en/of wilt u uw huis verkopen in Sittard-Geleen? Kijk dan snel verder.

Huis kopen in Sittard-Geleen

Een huis kopen in Sittard-Geleen? WijMakelaars is uw makelaar bij het kopen van uw huis in Sittard-Geleen en zet op deze pagina daarom allerlei handige informatie en statistieken over Sittard-Geleen overzichtelijk voor u op een rijtje. Sittard-Geleen is een gemeente in het zuiden van de provincie Limburg. Het is qua aantal inwoners de derde grootste gemeente van de provincie, na Maastricht en Venlo. Het is één van de weinige Nederlandse gemeenten die zowel aan België alsmede Duitsland grenzen. Aan de westkant grenst Sittard-Geleen aan de Maas en aan de oostkant liggen heuvelruggen met veel groen waar prachtige wandeltochten te maken zijn. In Sittard-Geleen zijn naast diverse winkeltjes en gezellige restaurantjes in het historische stadscentrum ook prachtige natuurgebieden te bezichtigen.

Bekijk aanbod

Wijk- en buurtinformatie van Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is verdeeld in de volgende wijken:

Limbrichterveld
Sittard
Overhoven
Munstergeleen
Guttecoven
Geleen
Holtum-Born
Obbicht-Papenhoven

Statistieken Sittard-Geleen

Inwoneraantal Sittard-Geleen
In Sittard-Geleen wonen iets meer dan 93.000 inwoners.

Aantal huizen te koop
In Sittard-Geleen staan momenteel 500 huizen te koop.

Gemiddelde vraagprijs
De gemiddelde vraagprijs van een huis is € 266.000.

Checklist huis verkopen in gemeente Sittard-Geleen

Waar moet u aan denken bij het verkopen van uw woning in Sittard-Geleen? Doorloop hieronder de checks zodat niets de verkoop van uw woning in de weg staat:

Voor de verkoop
– Energielabel aanvragen
– Vraagprijs en ondergrens bepalen
– Zichtbaarheid door foto’s, video, brochure en media-kanalen
– Bezichtiging plannen

Voor een bezichtiging
– Huis opruimen en poetsen
– Nodige reparaties verrichten
– Tuin onderhouden

Wanneer er serieuze kopers zijn voor uw woning
– Onderhandelen
– Koopovereenkomst tekenen
– Overdracht bij de notaris
– Opstal en inboedelverzekering overzetten/opzeggen
– Meterstanden noteren

Uw huis verkopen in Sittard-Geleen?

Heeft u een huis te koop staan in één van de vele wijken die Sittard-Geleen rijk is of wilt u juist op zoek naar een huis om te kopen in Sittard-Geleen? Dan bent u in beide gevallen bij Wij Makelaars, uw makelaar in Sittard-Geleen, aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de aan- of verkoop van uw huis in Sittard-Geleen. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord.

Contact

Wij Makelaars in Sittard of Geleen

Op zoek naar een full-service makelaar in Sittard of Geleen? Wij Makelaars heeft al ruim 30 jaar ervaring met de (ver)koop van uw huis in regio Sittard-Geleen. Lees verder wat we voor u kunnen betekenen als makelaar in deze regio.

Zelf uw huis verkopen?

Naast onze Full-service diensten, bieden we ook ondersteuning aan bij het zelf verkopen van uw woning in de regio Sittard-Geleen. Dat kan al vanaf € 595,-. U kunt hierbij kiezen uit een BASIS pakket, een PRO pakket of een PRO+ pakket.

Lees alles over uw huis zelf verkopen
Pakketten zelf woning verkopen

Meer weten over wat we u in de regio Sittard-Geleen kunnen bieden?

Lees meer over onze diensten