Regio Kerkrade

Op deze pagina vindt u regio-informatie over Kerkrade. Zoekt u een makelaar in Kerkrade en/of wilt u uw huis verkopen in Kerkrade? Kijk dan snel verder.

Huis verkopen in Kerkrade

Wilt u een huis kopen of juist een huis verkopen in Kerkrade? Dan is het fijn als u weet in welke regio u terecht komt. Om die reden geeft WijMakelaars, uw makelaar voor het verkopen van uw huis in Kerkrade, u via deze website handige regio-informatie rondom Kerkrade. Zo heeft u in één overzicht een beeld van de stad, de statistieken en de wijken. Kerkrade ligt in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De stad is onderdeel van Parkstad Limburg en staat bekend om de vele hoogteverschillen. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn de Sint-Lambertuskerk, Kasteel Erenstein, De Baalsbruggermolen en het raadhuis. Daarnaast kun je terecht in de Botanische Tuin, GaiaZOO en het theater.

Bekijk aanbod

Wijk- en buurtinformatie Kerkrade

Kerkrade is verdeeld in onderstaande wijken en buurten:

Chevremont Ham (Erenstein) Haanrade
Kaffeberg Rolduckerveld Holz
Kerkrade-centrum Mucherveld Nulland
Bleijerheide

Statistieken Kerkrade

Inwoneraantal Kerkrade
In Kerkrade wonen iets meer dan 50.000 inwoners.

Aantal huizen te koop
In Kerkrade staan momenteel 400 huizen te koop.

Gemiddelde vraagprijs
De gemiddelde vraagprijs van een huis is € 185.000.

Huis kopen of verkopen in Kerkrade?

Wilt u een huis kopen of verkopen in Kerkrade of omgeving? Denk dan eens aan WijMakelaars. Wij zijn de specialistische makelaar in Kerkrade en omgeving. Wij helpen u graag met de verkoop van uw huis in Kerkrade. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact