Regio Holtum

Op deze pagina vindt u regio-informatie over Holtum. Zoekt u een makelaar in Holtum en/of wilt u uw huis verkopen in Holtum? Kijk dan snel verder.

Huis verkopen in Holtum

Uw huis verkopen in Holtum? Denk er dan ook aan dat u het huis zo aantrekkelijk mogelijk moet maken, zodat potentiële kopers er warm voor lopen. Dat betekent ook dat de regio waarin uw huis is gestationeerd de potentiële koper aan moet spreken. Holtum is een dorp dat gesitueerd is in Limburg. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Sittard-Geleen en kent een inwoneraantal van ongeveer 1.200 mensen. Holtum is dicht gevestigd bij het bedrijventerrein Holtum-Noord dat is gelegen aan de autosnelweg de A2. Holtum is als vestigingsplaats dus een interessante optie voor mensen die hier werkzaam bij, maar zeer zeker ook voor mensen die via de A2 naar hun werk toe moeten.

Bekijk aanbod

Wijk- en buurtinformatie Holtum

Holtum is gelegen in een mooie omgeving met zeker een aantal interessante bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan:

Huize Holtum
Kasteel Wolfrath
De Sint-Martinuskerk
De Poolmolen
Havens bij het Julianakanaal

In de buurt van Holtum liggen grote bedrijven zoals FrieslandCampina, NedCar en Saint-Gobain.

Een huis kopen in Holtum?

Holtum is een klein, gezellig dorpje waar u heerlijk rustig kunt wonen. In de nabije omtrek vindt u veel leuke plaatsen zoals Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen. Daarnaast bent u zo over de grens in Duitsland. In Holtum is het niet alleen rustig wonen, langs de oevers van het water kunt u ook heerlijk wandelen, uitdagend fietsen en natuurlijk genieten van waterrecreatie. Bent u dus van plan een huis te verkopen in Holtum? Dan kunt u deze argumenten zeker aanvoeren om uw potentiële kopers te overtuigen.

Huis kopen of verkopen in Holtum?

Heeft u een huis te koop staan in Holtum rijk is of wilt u juist op zoek naar een huis om te kopen in Holtum? Dan bent u in beide gevallen bij WijMakelaars, uw makelaar in Holtum, aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de aan- of verkoop van uw huis in Holtum. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord. 

Contact