Regio Beek

Op deze pagina vindt u regio-informatie over regio Beek. Zoekt u een makelaar in Beek, Schinnen of Limbricht en/of wilt u uw huis verkopen in Beek, Schinnen of Limbricht? Kijk dan snel verder.

Huis verkopen in Beek

Wilt u een huis kopen of juist verkopen in de regio Beek? Dan is het belangrijk dat u uw kopers duidelijk maakt hoe de regio eruitziet, zodat zij weten waar zij komen te wonen. WijMakelaars, uw makelaar voor uw huis verkopen in Beek, Schinnen en Limbricht, zet daarom alle informatie over dit gebied voor u op een rijtje. De plaatsen Beek, Schinnen en Limbricht maken deel uit van de Westelijke Mijnstreek, een bekende streek in de provincie Limburg. Beek is de belangrijkste plaats uit de Gemeente Beek en telt bijna 9.000 inwoners. Nabij Beek liggen de plaatsen Schinnen en Limbricht. In Beek vindt u een combinatie van landelijk, stedelijk en industrieel gebied. In de plaats Beek zijn bezienswaardigheden te bewonderen als de Sint-Martinuskerk en de Kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Wonderdadige medaille.

Bekijk aanbod

Huis verkopen in Schinnen of Limbricht

Nabij Beek liggen diverse andere dorpen die onderdeel uitmaken van de Westelijke Mijnstreek. Wilt u uw huis verkopen in Schinnen of Limbricht, dan bent u bij WijMakelaars ook aan het juiste adres. Het dorp Schinnen staat bekend om de stroop van Canisius en het Alfa-bier. Tot slot vindt u in Schinnen kasteelhoeve Terborgh. Als laatste van de drie plaatsen vertellen we u meer over Limbricht. Dit kerkdorp maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen. Limbricht telt zo’n 2.500 inwoners en werd vroeger al bewoond door de oude Romeinen.

Statistieken Beek, Schinnen en Limbricht

Inwoneraantal Beek
In Beek wonen bijna 9.000 inwoners.

Inwoneraantal Schinnen
In Schinnen wonen bijna 3.000 inwoners.

Inwoneraantal Limbricht
In Limbricht wonen bijna 2.585 inwoners.

Huis kopen of huis verkopen in Beek, Schinnen of Limbricht?

Heeft u een huis te koop staan in Beek, Schinnen of Limbricht of wilt u juist op zoek naar een huis om te kopen? Dan bent u in beide gevallen bij WijMakelaars, uw makelaar in Beek, Limbricht en Schinnen, aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de aan- of verkoop van uw huis in Beek en omgeving. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord. 

Contact