Regio Brunssum

Op deze pagina vindt u regio-informatie over Brunssum. Zoekt u een makelaar in Brunssum en/of wilt u uw huis verkopen in Brunssum? Kijk dan snel verder.

Huis verkopen in Brunssum

Een huis kopen of verkopen in Brunssum? Denk dan eens aan Wij Makelaars. Wij zijn dé specialist die u kan helpen bij uw huis verkopen in Brunssum. Op deze pagina geven wij u allerlei handige regio-informatie over Brunssum, zodat u alles overzichtelijk bij elkaar heeft. Zo krijgt u een indruk van hetgeen dat u uw potentiële kopers voor kunt spiegelen. Brunssum maakt onderdeel uit van Parkstad Limburg en staat bekend om het Schutterspark, De Brunsummerheide en het Clemensdomein. Brunssum kent een rijke historie, het is immers één van de oudste plaatsen van het land waar mensen zich vestigden. Daarnaast staat het bekend als mijnstreek, maar ook om de groene en parkachtige omgeving.

Bekijk aanbod

Wijk- en buurtinformatie Brunssum

Brunssum is verdeeld in onderstaande wijken en buurten:

Treebeek Op de Vos Kruisberg
Rumpen Langeberg Kerkeveld
De Kling Rozengaard Egge
Oeloven Schuttersveld

Statistieken Brunssum

Inwoneraantal Brunssum
In Brunssum wonen iets meer dan 28.289 inwoners.

Aantal huizen te koop
In Brunssum staan momenteel 250 huizen te koop.

Gemiddelde vraagprijs
De gemiddelde vraagprijs van een huis is € 279.163.

Huis kopen of verkopen in Brunssum?

Heeft u een huis te koop staan in één van de vele wijken die Brunssum rijk is of wilt u juist op zoek naar een huis om te kopen in Brunssum? Dan bent u in beide gevallen bij WijMakelaars, uw makelaar in Brunssum, aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de aan- of verkoop van uw huis in Brunssum. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie. Onze experts staan u graag te woord. 

Contact