Nu bij Wij makelaars: geen opstartkosten en veel gratis extra’s zoals waardebepaling huis en verkoopstrategie!

Wij Makelaars maakt onderscheid

Tijdelijk veel gratis extra’s bij verkoop van uw woning!

  • Gratis waardebepaling
  • Géén opstartkosten
  • Gratis verkoopstrategie
  • Top Funda Presentatiepakket
  • Optimale verkooppresentatie en kans op beter verkoopresultaat

Tegenwoordig is een huis verkopen ‘appeltje eitje’ zou u zeggen, maar het woningaanbod in Limburg is heel groot en daarom is het goed om op zoek te gaan naar een makelaar in Limburg die het onderscheid kan maken. Een makelaar die uw woning op een doeltreffende en unieke manier onder de aandacht kan brengen van de potentiële koper.

Maak direct een afspraak

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Wij hebben veel ervaring in de Limburgse huizenmarkt

Door deze jarenlange ervaring als makelaar in Limburg kunnen wij als geen ander inschatten wat de koper aanspreekt en hoe uw woning in de markt ligt.

Gratis waardebepaling huis

Heeft u besloten om uw woning of appartement te verkopen dan begint het bij een waardebepaling van uw huis. Wij Makelaars is heel actief op de Limburgse huizenmarkt. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander inschatten wat de koper aanspreekt en hoe uw woning in de markt ligt. Een waardebepaling geeft u een beter inzicht in de verkoop van uw huis (let op: een waardebepaling is geen taxatie).

De waardebepaling huis is geheel kosteloos! Neem vandaag nog contact met ons op… wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Ik wil een gratis waardebepaling huis

Gratis verkoopstrategie

Uw huis verkopen vraagt om een strategische aanpak. Dit begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij daarnaast een uitvoerige opname van uw woning wordt gemaakt. Hierop volgend maken wij een plan van aanpak, waarbij we voor uw woning een verkoopanalyse en verkoopadvies op maat maken. U kunt uw huis maar één keer te koop zetten en dat moet optimaal gebeuren zodat een maximaal resultaat gegarandeerd is.

Wij bespreken onder meer welke doelgroep we kunnen benaderen en op welke manier we deze doelgroep kunnen bereiken. Vaststellen van de vraagprijs op basis van daadwerkelijk gerealiseerde transacties in de buurt en onze kennis en ervaring, hierbij strevend naar een maximale marktconforme vraagprijs zonder dat uw huis meteen uit de markt wordt geprijsd.

Ik wil een gratis verkoopstrategie

Top Funda Presentatiepakket

Wij presenteren uw woning altijd prominent op Funda (en diverse andere woningwebsites). Bij Wij makelaars krijgt bij de in verkoopname van uw woning een Top Funda Presentatiepakket. Zo heeft u een optimale verkooppresentatie en maakt u meer kans op een beter verkoopresultaat!

Een Funda Presentatiepakket, bevat een 2D/3D plattegronden, 360° foto’s en een woonvideo.
De potentiële kopers maken een interactieve tour door uw huis, het huis komt zo als het ware tot leven.

Wist u dat een huis met een compleet Funda Presentatiepakket gemiddeld langer wordt bekeken en dat het meer contactaanvragen oplevert dan een huis zonder deze extra’s? In ons blog ‘De voordelen van het Funda Presentatiepakket’ kunt u hier meer over lezen.

Meer weten of het Funda Presentatiepakket

Betere verkoopresultaten

Betere verkoopresultaten? Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van het Wij Collectief. Deze formule is een collectieve samenwerking waarbij de koper gratis gebruik kan maken van een geselecteerde onafhankelijke hypotheekadviseur, taxateur en notaris.

Het werkt!

En de formule werkt! Dit betekent niet alleen goed nieuws voor de koper, maar ook voor u als verkoper. Huizen worden sneller verkocht en tegen een betere prijs. Dit alles door middel van de veilige alles-in-één-formule van het Wij Collectief.

Meer over het Wij Collectief

Uw huis bereikbaar voor meer mensen?

Huizen worden sneller verkocht en tegen een betere prijs. Dit alles door middel van de veilige alles-in-1-formule van het Wij Collectief.