De beste makelaars van Zuid-Limburg

U zoekt een makelaar in de regio Zuid-Limburg voor de aankoop of verkoop van uw woning? Een makelaar die actief is in de regio en zodoende weet wat de antwoorden zijn op uw vragen? Neem dan contact op met Wij Makelaars, met een 8,6 op Funda, uw betrouwbare partner in de wisselende huizenmarkt. Met een uitgebreid aanbod passend bij uw wensen.

Makelaars Zuid-Limburg

De regio Zuid-Limburg is erg geliefd. Begrijpelijk, vinden Wij Makelaars, met ons hoofdkantoor in Roermond. Zuid-Limburg is prachtig met uitgestrekte, wisselende landschappen, haar bourgondische inslag en gastvrije mentaliteit. Waar woont, werkt en leeft u nu nog mooier? Wij helpen u meer dan graag met het verkopen en aankopen van een woning in Zuid-Limburg. Wij kennen de regio!

Bekijk alle regio's

Wij Makelaars uit Limburg

Wij Makelaars staan bekend als meest veelzijdige makelaar van Limburg. Dat komt omdat wij niet in vastgeroeste patronen denken, maar er zijn voor ieders wensen.
Dat uit zich onder andere in een full service dienst waar wij van A tot Z met u meedenken en u de juiste begeleiding bieden bij het gehele traject. Wij horen vaak terug van tevreden klanten dat wij niet één, maar twee stapjes extra zetten om uw woning te verkopen of uw droomwoning aan te kopen. Wij houden van ons vak en begrijpen daarom dat u het zelf ook leuk vindt om bijvoorbeeld de bezichtigingen te verzorgen. Daarom bieden wij naast complete begeleiding ook pakketten zodat u zelf eenvoudig uw woning kunt verkopen.

Bekijk onze diensten

Diversiteit in pakketten

Wij bieden drie verschillende pakketten die u begeleiden in het zelf verkopen van uw woning. In ons basispakket vindt u standaard alle diensten die nodig zijn voor een veilige verkoop van uw woning in Zuid-Limburg, zonder de hoge kosten die gekoppeld zijn aan de courtage. Daarnaast hebben wij nog een pro en pro plus pakket met nog meer zichtbaarheid in de huizenmarkt in Zuid-Limburg. Onze Limburgse klanten hebben de mogelijkheid om te allen tijde kosteloos over te stappen naar onze full service diensten. Zo hopen wij als makelaars uit Zuid-Limburg voor iedere Limburgse klant een mooie service te bieden.

Bekijk alle pakketten