Makelaar Sittard

Een huis (ver)kopen in Sittard of omgeving? Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar in Sittard en omgeving!

Uw vertrouwde makelaar in Sittard en omgeving

Bent u op zoek naar een Makelaar in Sittard of omgeving? Neemt u dan eens contact op met Wij Makelaars. Wij zijn al ruim 30 jaar uw vertrouwde makelaar in Sittard en omgeving. Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van erkende namen uit de onroerend goed wereld (&Leven Makelaars, Woningaanbod Nederland en Dohmen Makelaardij) die allen beschikken over jarenlange ervaring. Zo kunnen wij u uitstekend helpen bij de koop en verkoop van uw huis!

Meer over onsMeer over Sittard

Full-service makelaar

Wij Makelaars is een full-service makelaar in Sittard en omgeving. Die ene keer dat u uw huis te koop zet moet het immers wel goed gebeuren en om die reden begeleiden wij u met deskundig advies en optimale ondersteuning bij de (ver)koop van uw huis. Wij kunnen u van dienst zijn met:

Kortom, voor alles rondom het kopen en verkopen van uw huis in samenwerking met een makelaar in Sittard bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres.

Onze diensten

Uw (ver)koop is onze zorg

Wanneer u op het punt staat om een huis te (ver)kopen kunt u volledig vertrouwen op Wij Makelaars. Wij zijn uw persoonlijke makelaar in Sittard en omgeving en voorzien u van advies op maat. Daarnaast begeleiden wij u op optimaal en op deskundige wijze gedurende het gehele traject. Van bezichtingen en onderhandelingen tot aan juridische afhandeling en begeleiding bij de notaris; uw (ver)koop is onze zorg!

Veelzijdige makelaar

Bij Wij Makelaars heeft u ook de mogelijkheid om uw huis zelf te verkopen. Wij helpen u dan stap voor stap bij die zaken waarvoor u kennis nodig heeft. De rest doet u zelf! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Contact

Op zoek naar een makelaar in een andere plaats? Wij Makelaars is uw persoonlijke makelaar in de regio's Midden- en Zuid Limburg.

Bekijk bijvoorbeeld ook welke diensten wij u kunnen leveren in Roermond.

Makelaar RoermondBekijk alle regio's