Makelaar Sittard-Geleen

Op zoek naar een makelaar in Sittard-Geleen? Wij Makelaars biedt verschillende diensten om uw huis in Sittard-Geleen te verkopen, een woning aan te kopen, of uw woning te laten taxeren.

Wij Makelaars, de meest veelzijdige makelaar in Sittard-Geleen

Wij makelaars is ruim 30 jaar actief als makelaar in Sittard-Geleen. Naast Sittard-Geleen bieden we onze diensten aan in heel midden- en zuid-limburg waardoor we u de juiste expertise voor uw regio kunnen bieden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen en verkopen van een woning, maar we bieden ook pakketten aan om uw woning snel zelf te verkopen.

Bekijk onze diensten

Een makelaar die het onderscheid kan maken

Het woningaanbod in Sittard-Geleen is groot en daarom is het belangrijk dat je onderscheid kunt maken wanneer u uw woning wil verkopen in de regio. Dat vraagt om een makelaar die dat onderscheid ook wil maken. Bij Wij Makelaars bieden wij u verschillende extra’s:

  • Een gratis waardebepaling
  • Geen opstartkosten
  • Gratis verkoopstrategie
  • Funda presentatiepakket
  • Meer kans op een beter verkoopresultaat door een optimale verkooppresentatie
Lees meer over onze gratis extra's

Ontzorgen

Prioriteit nummer 1 van iedere makelaar is u ontzorgen. Met de koop óf verkoop van uw huis. Dit doen wij door onze diensten als  full service makelaar of aankoopmakelaar aan te bieden,  maar ook door u te ontzorgen met het zelf verkopen van uw woning. De mate van ontzorgen bepaalt u zelf: we bieden verschillende pakketten aan die steeds meer taken van u overnemen. Benieuwd hoe deze pakketten eruit zien en wat wij daar voor u in kunnen betekenen?

Bekijk de zelfverkoop-pakketten

Plan direct een afspraak met Wij Makelaars in Sittard-Geleen

Neem contact met ons op