Makelaar nodig in Sittard-Geleen?

Wanneer u uw huis verkoopt of juist een huis wilt aankopen is één ding het allerbelangrijkste bij het maken van de juiste keuze voor uw makelaar. Namelijk dat zij de omgeving goed kennen. Want alleen dan heeft u een makelaar die de waarde van uw (potentiële) huis exact weet in te schatten. Wij Makelaars is zo’n makelaar!

Wij Makelaars in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen een prachtige gemeente in het Zuiden van Limburg. Het is qua inwoners de derde grootste gemeente van de provincie, na Maastricht en Venlo. Sittard-Geleen grenst aan België en Duitsland wat een grote invloed heeft op de huizenprijzen in zowel Sittard als Geleen. Met het historische centrum vol sfeervolle restaurantjes en winkeltjes is Sittard-Geleen een populaire woonplaats bij zowel de mensen die er wonen als de mensen die de regio Sittard en Geleen aan het ontdekken zijn. Wij Makelaars weet dat en is daarom de juiste verkoopmakelaar in Sittard-Geleen.

Zelf uw huis in Zuid-Limburg verkopen

Vertrouwde makelaar Sittard en omgeving

Wij Makelaars is al meer dan dertig jaar uw vertrouwde makelaar in Sittard en omgeving.
‘Het prettige van Wij Makelaars is, naast het feit dat wij de omgeving op ons duimpje kennen, het feit dat u, met een beetje hulp van ons, zelf uw huis kunt verkopen. Hiervoor hebben wij drie verschillende pakketten samengesteld. Naast deze drie ‘doe-het-zelf’ pakketten hebben wij uiteraard ook een full service voor het verkopen van uw woning als makelaar in Sittard-Geleen.’

Bekijk onze diensten

Aangewezen makelaar Geleen en omgeving

Wij Makelaars is een samenvoeging van erkende namen uit de onroerend goed wereld. Met deze bundel aan jarenlange ervaring als makelaar in Sittard-Geleen zijn zij de aangewezen partij om veilig en prettig zaken mee te doen. Wanneer u graag een traditionele makelaar heeft die de regio Sittard en Geleen uitstekend kent, maar ook wanneer u graag zelf eerst wilt proberen u huis te verkopen. Denk goed na wat het beste bij u past.
Wij Makelaars biedt ondersteuning voor huizenbezitters die zoveel mogelijk zelf willen doen en huizenbezitters die het liefst alles uit handen willen geven. Neem gerust contact op!

Contact