Makelaar Holtum

Een huis (ver)kopen in Holtum of omgeving? WijMakelaars is uw vertrouwde makelaar in Holtum en omgeving!

Uw makelaar in Holtum en omgeving

Bent u op zoek naar een professionele makelaar in Holtum of omgeving? Dan bent u bij WijMakelaars aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 30 jaar operationeel in Limburg en kennen de Limburgse huizenmarkt op zijn duimpje. Ook wanneer u uw huis in Holtum wilt verkopen of kopen zit u goed bij WijMakelaars. Wij ondersteunen u graag en voorzien u graag van advies.

Meer over ons

Ondersteuning zoals u dat wilt

Wij Makelaars biedt een brede dienstverlening. Wij kunnen u niet alleen faciliteren wanneer u op zoek bent naar een full-service makelaar, maar bieden ook pakketten waarbij u het grootste gedeelte van de verkoop in eigen hand houdt. Zelf verkopen met de ondersteuning van een makelaar, noemen we dat. Een zelf verkopen pakket van Wij Makelaars is er al vanaf € 595,-.

Onze diensten

Van strategie tot verkoop

WijMakelaars denkt graag met u mee over de verkoop van uw huis. Van strategie tot sleuteloverdracht; Wij Makelaars is overal bij betrokken. Wanneer u een full-service pakket kiest, dan helpen wij u met:

  • Uw verkoopstrategie op basis van een kennismakingsgesprek
  • Een plan van aanpak
  • Verkoopanalyse en verkoopadvies op maat
  • Doelgroepbenadering
  • Vraagprijs vaststellen
  • Bezichtigingen begeleiden
  • En nog veel meer

Uw huis zelf verkopen met een beetje ondersteuning van een makelaar in Holtum

WijMakelaars biedt niet alleen een full-service pakket, maar ook een zelf verkopen pakket. In een basis pakket dat al verkrijgbaar is vanaf € 595,- bieden wij u professionele foto’s door een fotograaf, een inhoud- en oppervlakteberekening, het opstellen van een koopovereenkomst, een prominente plaatsing op Funda en nog veel meer. U doet zelf de leuke dingen, zoals de bezichtigingen. En weet u wat zo mooi is? Mocht het zelf verkopen niet lukken, dan kunt u als Limburgse klant altijd kosteloos overstappen op een full-service pakket.

Full-Service pakket

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij WijMakelaars? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten u graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact