Makelaar Geleen

Een huis (ver)kopen in Geleen of omgeving? Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar in Geleen en omgeving!

Makelaar Geleen nodig?

Bent u op zoek naar een makelaar in Geleen en omgeving? Wij Makelaars biedt u diverse mogelijkheden. Denkt u daarbij aan ondersteuning bij het kopen of verkopen van een huis en aan ondersteuning wanneer u zelf wilt verkopen. Wij Makelaars is al ruim 30 jaar de vertrouwde makelaar van Geleen en omgeving. We zijn een erkende makelaar en voorzien u te allen tijde van passend advies en bieden u deskundige ondersteuning.

Onze dienstenMeer over ons

Makelaar Geleen voor de verkoop van uw huis

Wilt u uw huis verkopen? En wilt u daarvoor een makelaar in Geleen in de arm nemen die u volledig ontzorgt? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Wij Makelaars is namelijk uw persoonlijke makelaar in Geleen en tevens uw adviseur. Wij bieden u deskundige ondersteuning gedurende het gehele traject. Denkt u daarbij aan ondersteuning bij:

  • De promotie van het huis (o.a. Funda)
  • Het bezichtigen van het huis
  • Het onderhandelen
  • De juridische afhandeling
  • De begeleiding bij de notaris

Bij Wij Makelaars zijn we van mening dat die ene keer dat u uw huis te koop zet dit zo optimaal mogelijk dient te gebeuren. Om die reden begeleiden wij u optimaal en intensief.

Meer over Geleen

Wij Makelaars denkt met u mee

Wij Makelaars is een full-service makelaar in Geleen. We denken graag met u mee bij de verkoop van uw huis om zo te bepalen wat de strategische aanpak wordt. Het traject start bij ons altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin een uitgebreide opname van uw woning wordt gemaakt. Daarna komen we terug met een plan van aanpak, een verkoopanalyse en verkoopadvies op maat. Wij streven altijd naar maximaal resultaat!

Optimale promotie van uw huis

Wij Makelaars weet als geen ander dat het erg belangrijk is dat u uw huis optimaal promoot. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van ons als makelaar in Geleen, dan verzorgen wij:

  • Een brochure ter presentatie van uw huis
  • Een plaatsing op Funda en onze eigen drukbezochte site
  • Een mailing naar ons bestand met aspirant kopers
  • Het onderhandelen met anderen (o.a. aankoopmakelaar)
  • Persoonlijke, deskundige en enthousiaste begeleiding op maat

Zo wordt u volledig ontzorgt bij de verkoop van uw huis! En wilt u liever uw huis zelf verkopen en daarbij voor specifieke aspecten specialistische kennis inhuren? Ook dat is mogelijk. Neemt u gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij zijn ook nog actief in Beek, Stein, Echt en nog meer plekken in Limburg.

Contact

Op zoek naar een makelaar in een andere plaats in Limburg? Wij Makelaars is uw makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg!

Bekijk alle regio's