Laat je niet verleiden door laag makelaarstarief

courtage

Laat je niet verleiden door een laag makelaarstarief… Dit moeten we helaas blijven herhalen… Waarom?
We leggen het graag even uit.

Als jij je huis gaat verkopen wil je de makelaarskosten zo laag mogelijk houden. Natuurlijk ga je dan ‘shoppen’ bij verschillende makelaars. Waar kun je zo goedkoop mogelijk je huis verkopen? Want ben eerlijk… het is niet goedkoop om via een makelaar je huis te verkopen.

Veel belangrijker dan dit tarief is echter de prijs die je huis oplevert. De belangrijkste vraag die jij jezelf moet stellen is niet; ‘Waar betaal ik zo min mogelijk makelaarskosten?’, maar; ‘Wat wil ik onderaan de streep overhouden?’.

Als een makelaar een zeer voordelige vast tarief rekent, klinkt dit heel aantrekkelijk. Maar let op!
Deze makelaar heeft er alleen maar baat bij om snel en met zo min mogelijk energie je huis te verkopen.
Het is niet in het belang van de makelaar om ervoor te zorgen dat je huis bijvoorbeeld € 10.000,- meer oplevert.

Bij Wij Makelaars is niet de insteek om je huis zo snél mogelijk te verkopen, maar zo goéd mogelijk. Daarom vragen wij ook geen vast tarief maar een courtage. Hoe meer je huis oplevert hoe meer je ons betaalt, maar daar tegenover staat wel dat jij meer overhoudt onderaan de streep.

Hoe wij dat doen?

Wij doen er alles aan om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Wij zijn creatieve makelaars en wij zorgen ervoor dat de vijver waarin we vissen zo groot mogelijk is. Aangezien het een kwestie van vraag en aanbod is, werkt dit dus in jouw voordeel.

Dit begint bij een goede presentatie op Funda, waarin wij veel energie investeren. Een complete Funda presentatie waarmee wij jouw huis optimaal presenteren.
Daarnaast denken wij anders; wij bereiken meer mensen. Ook mensen zonder (of weinig) eigen spaargeld. Voor deze groep kopers is het heel moeilijk om een huis te kopen. Voor deze mensen hebben wij een mooie oplossing bedacht, zodat zij een huis vrij op naam kunnen kopen, zonder eigen spaargeld. Omdat het voor hen nu ook mogelijk wordt om een huis te kopen, is jouw doelgroep groter.
Dit alles kan middels het ‘Wij Collectief’ waarmee wij samenwerken.

3x Win

Win; voor ons als makelaar, want wij ontvangen courtage naar gelang de verkoopprijs.
Win; voor de koper, want zij kunnen een huis kopen zonder de kosten koper te betalen.
Win; voor jou als verkoper, want jij ontvangt gegarandeerd een hoge verkoopprijs.

We vertellen je graag meer

Neem contact met ons op via info@wijmakelaars.nl of bel +31 (0)88 – 205 76 00