Koopwoning Sittard

Bent u op zoek naar een koopwoning in Sittard óf naar een nieuwe bewoner voor uw koopwoning? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Als ervaren makelaar in Limburg kent Wij Makelaars de omgeving van Sittard als geen ander en kan u daarom ondersteunen bij de koop en verkoop van uw koopwoning in Sittard.

Een woning in Sittard

Een koopwoning in Sittard betekent wonen in de derde grootste gemeente van Limburg. De gemeente Sittard-Geleen is een samenvoeging van de gemeenten Sittard, Geleen en Born. Het grenst aan zowel België en Duitsland en wordt omringd door de Maas en groene heuvelruggen. De historische binnenstad met gezellige restaurantjes wisselt het natuurlandschap af.

De verkoopprijs van koopwoningen in Sittard neemt sinds 2018 sterk toe. De gemiddelde woningprijs in Sittard is gestegen naar gemiddeld € 240.000 in februari 2019. In 2017 lag dit gemiddelde nog op 185.000.

Lees meer over Sittard

Uw koopwoning in Sittard verkopen

Uw woning in Sittard verkopen? Dat kan op vele manieren! U kunt de verkoop bij Wij Makelaars volledig uit handen geven door gebruik te maken van de Full Service Diensten. Ook kunt u hier terecht om uw woning zélf te verkopen met behulp van doe-het-zelf-pakketten. Bepaal wat u zelf wil doen in de verkoop en wat niet.
Ook wanneer u uw woning eerst besluit zelf te verkopen, kunt u later alsnog overstappen op de Full Service diensten.

Bekijk onze diensten

Gratis waardebepaling bij de verkoop van uw huis

Wanneer u uw woning in Sittard via Wij Makelaars verkoopt, kunt u gebruik maken van onze gratis extra’s, zoals geen opstartkosten, een gratis waardebepaling, een Funda Presentatiepakket en een unieke verkoopstrategie.

Met de verkoopstrategie van Wij Makelaars heeft u betere verkoopresultaten. Het Wij Collectief is een formule waarin de koper gratis gebruik kan maken van een hypotheekadviseur, taxateur en notaris, waardoor u sneller uw woning verkoopt.

Bekijk de gratis extra's

Aanbod van koopwoningen in Sittard

Bij Wij Makelaars kunt u terecht voor het meest actuele aanbod van een koopwoning in Sittard en omgeving. Vindt u niet wat u zoekt? Dan kunnen wij u ook helpen bij het zoeken van uw droomwoning als aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar weten wij als eerste waar een woning te koop is en of deze eventueel geschikt is voor u.

Bekijk alle koopwoningen in Sittard

Wilt u meer weten over uw (toekomstige) koopwoning in Sittard en wat wij hierin voor u kunnen betekenen?

Neem contact op