Internetmakelaar Maastricht

Op zoek naar een internetmakelaar in Maastricht? Wij Makelaars biedt u al een doe-het-zelf pakket voor slechts € 595,- inclusief fotograaf.

Internetmakelaar in Maastricht of omgeving nodig?

Op zoek naar een online makelaar in Maastricht of omgeving? Dan kan Wij Makelaars u uitstekend van dienst zijn. Wij Makelaars is een erkende makelaar in de provincie Limburg. Wij bieden full-service makelaardij aan maar kunnen ook ondersteunen in het geval dat u uw woning zelf wilt verkopen. Daarvoor hebben wij een drietal pakketten ontwikkeld. Ons standaard doe-het-zelf pakket, inclusief professionele fotograaf, is goedkoper dan doorgaans in de internetmakelaardij het geval is. Het basispakket is bij ons al af te nemen voor € 595,-.

Meer over ons

Online makelaar in Maastricht met basispakket vanaf € 595,-

Bij Wij Makelaars, dé Online makelaar van Maastricht en omgeving, kunt u specialistische diensten inkopen, terwijl u de rest van uw verkoop zelf in de hand neemt. Bij een basispakket bieden we u o.a:

  • Een professionele fotograaf
  • Een inhoud- en oppervlakteberekening
  • Hulp bij het opstellen van de NVM koopovereenkomst
  • Een prominente positie op Funda
  • Deelname aan de NVM Open Huizen Dag

Bij een PRO pakket, voor slechts € 795,-, geniet u ook van plattegronden in 2D en 3D op Funda, persoonlijk contact met de kopers, informeren van de notaris en meer. En bij het PRO+ pakket krijgt u zelfs een compleet Funda presentatiepakket (1 jaar), een topranking op Funda, een woonvideo en nog veel meer. Dat pakket neemt u af voor € 995,-.

Meer informatie

Optimale kwaliteit voor een lage prijs

Wanneer u specialistische dienstverlening inkoopt bij internetmakelaar Wij Makelaars, dan garanderen wij u optimale kwaliteit. Wij ondersteunen u waar mogelijk bij de diensten die u bij ons afneemt. En mocht het u niet lukken om uw woning zelf te verkopen, dan kunt u op een later moment kosteloos overstappen naar ons full-service pakket. Die uitzondering maken we namelijk graag voor onze Limburgse klanten. Wij zijn immers niets voor niets de meest veelzijdige makelaar van Limburg.

Samenwerken met de goedkoopste internetmakelaar van Maastricht?

Wij Makelaars is zoals gezegd stukken goedkoper dan andere internetmakelaars in Maastricht en omgeving. Al vanaf € 595,- kunt u bij ons een pakket afnemen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor expertise, helpen wij u mee met het bepalen van uw verkoopstrategie en nemen wij u veel vervelend papierwerk uit handen. Wilt u meer informatie over ons als online makelaar in Maastricht en onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact