Internetmakelaar Heerlen

Op zoek naar een internetmakelaar in Heerlen? Wij Makelaars biedt u al een doe-het-zelf pakket voor slechts € 595,- inclusief fotograaf.

Bespaar geld met een internetmakelaar in Heerlen

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Heerlen of omgeving voor de verkoop van uw huis? Denkt u dan eens aan Wij Makelaars. Wij zijn een erkende makelaar waarbij u de keuze heeft uit het afnemen van full-service diensten, maar waarbij u er ook voor kunt kiezen om de verkoop van uw huis zelf in de hand te nemen met daarbij specialistische ondersteuning van Wij Makelaars. Wij bieden daarvoor een drietal pakketten aan met daarin specifieke diensten waarmee wij u als zijnde een online makelaar ondersteunen bij het zelf verkopen van uw huis.

Meer informatie

Online makelaar in Heerlen met veel voordeel

Het verkopen van uw huis is niet iets wat u zomaar even doet. Het is daarom belangrijk dat u daarbij over bepaalde zaken goed nadenkt. Het is begrijpelijk dat u niet overal verstand van heeft en daarom kiest om bepaalde zaken uit te besteden aan een internetmakelaar uit Heerlen of omgeving. Dat is het punt waarop wij van Wij Makelaars om de hoek komen kijken. Wij kunnen u rondom het zelf verkopen van uw huis ondersteunen met:

  • Professionele fotografie door een fotograaf
  • Het opstellen van de koopakte
  • Het opstellen van een verkoopbrochure
  • Een prominente vermelding op o.a. Funda.nl, Jaap.nl etc.
  • Promotie via sociale media kanalen
  • Een te koop bord en verkocht stickers
  • Prijsonderhandeling
  • En nog veel meer…

Wij Makelaars: De vertrouwde internetmakelaar uit Heerlen en omgeving

Op zoek naar een internetmakelaar met kennis van Heerlen en omgeving? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Wij verschillen van de gemiddelde doe-het-zelf internetmakelaar uit Heerlen of omgeving, doordat wij een erkende makelaar zijn in Limburg met jaren ervaring. Wij kennen de Limburgse markt namelijk op ons duimpje en kunnen u bovendien ons standaard doe-het-zelf pakket al aanbieden voor slechts € 595,-, inclusief fotograaf! Daarmee zijn we niet alleen spotgoedkoop, maar kiest u ook voor kwaliteit.

Meer over ons

Wij Makelaars: De veelzijdige makelaar van Limburg

Door de verkoop van uw huis zelf te doen en daarbij een online makelaar in Heerlen en omgeving in de arm te nemen bespaart u veel geld aan courtage. Wij Makelaars is uw internetmakelaar in Heerlen en omgeving! Wij zorgen ervoor dat u wel bovenaan komt op Funda, helpen u om meer uit de koopsom te halen en zorgen voor juridische zekerheid en het minimaliseren van de rompslomp aan papierwerk. Kortom, voor slechts € 595,- heeft u optimale zekerheid, terwijl u lekker zelf de bezichtigingen doet. U heeft immers de meeste kennis over uw woning!

Contact