Huis verkopen zonder makelaar

U wilt zelf uw woning verkopen? De economie trekt aan en dat heeft ook een gunstige invloed op de huidige huizenmarkt. Veel huizenbezitters proberen daarom eerst zelf hun huis te verkopen zonder makelaar. Om de simpele reden dat dit een flinke besparing kan opleveren U kunt namelijk duizenden euro’s aan courtage besparen als u zelf uw huis gaat verkopen.

Zelf huis verkopen

U heeft de beslissing genomen. Uw huis gaat in de verkoop en u wilt zelf eerst proberen uw huis te verkopen zonder makelaar. Dat kan! Aan te raden is wel om dit met de juiste ondersteuning van een makelaar te doen. Want met een beetje hulp kan het inderdaad kinderlijk eenvoudig zijn om zelf uw woning te verkopen. WijMakelaars begrijpt dat u uw huis wilt verkopen zonder makelaar en zijn ervan overtuigd dat het, in deze tijd met de juiste ondersteuning, ook zeker mogelijk is.
Wij hebben daarom drie pakketten samengesteld die u hierbij kunnen helpen. En de besparing? Mooi meegenomen voor u toekomstige woning.

Zelf uw huis verkopen

Standaard WijMakelaars service

Compleet zonder enige hulp uw huis verkopen zonder makelaar kan risico’s met zich meebrengen en zorgen voor behoorlijke vertraging. Ons basispakket kost €595,- en hier zitten alle nodige diensten opgenomen om uw huis te verkopen. Wat mag u daarvoor verwachten?
Allereerst moet het verkoopplaatje kloppen. Wij sturen een professionele fotograaf om uw huis zo goed mogelijk te etaleren en maken een duidelijke verkoopbrochure. Voor de zichtbaarheid krijgt u een basisplaatsing op onze website en websites zoals Funda en Jaap.nl met een uitgebreide omschrijving. U kunt deelnemen aan de Open Huizen Dag. Uiteraard zorgen wij ook voor het verkoopbord in uw tuin. In de afrondende fase stellen wij het koopcontract voor u op.
Wat wij van u verwachten bij het basispakket is dat u zelf de bezichtigingen doet. Bekijk hier alle informatie over ons basispakket.

Bekijk onze diensten

Extra middelen om zelf uw huis te verkopen zonder makelaar

Wanneer u graag snel uw huis verkocht wilt hebben kunt u altijd een stapje extra zetten. Deze extra stapjes zijn opgenomen in ons pro pakket en pro plus pakket. Denk daarbij aan 2d en 3d plattegronden, persoonlijk contact met de (potentiële) kopers, informeren van de notaris, een opvallende woonvideo, topranking op Funda en nog veel meer. Wilt u de courtage besparen, maar wel meer kans om snel en veilig uw huis te verkopen? Dan raden wij aan om onze Pro en Pro+ pakketten te overwegen.

Zelf uw huis verkopen