Huis verkopen Roermond

Heeft u plannen om uw huis in Roermond te verkopen? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het goede adres. Wij kennen de regio en de huizenmarkt in Roermond en kunnen u voorzien van verschillende makelaarsdiensten om uw huis snel te verkopen. Zo ondersteunen we u bij het zelf verkopen van uw huis en bieden we full-service diensten aan zodat u geen omkijken heeft bij het verkopen van uw woning.

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Roermond

Wanneer u heeft besloten uw huis in Roermond te verkopen, wilt u er niet nog voor lange tijd aan vast zitten. Wij Makelaars is een makelaar met ruim 30 jaar ervaring in de huizenmarkt in Roermond. Wij weten daardoor precies hoe uw huis het beste in de markt gezet kan worden zodat deze snel verkocht wordt.

Contact opnemen

Wat kunnen wij u als makelaar in Roermond bieden?

Wij bieden verschillende diensten om uw huis ter verkoop aan te bieden, zodat er altijd een dienst is die bij u past. Zo kunnen we u al het werk uit handen nemen met onze full-service diensten. U verkoopt uw huis op traditionele met hulp van een makelaar. Wij verzorgen voor u o.a.:

  • bezichtigingen met potentiële kopers
  • verkoopbegeleiding- en advisering
  • de onderhandelingen met kopers en makelaars
  • het opstellen van de koopovereenkomst en contractafhandelingen, inclusief aansprakelijkheidsclausules en waarborging
  • de oplevering van de woning en de begeleiding naar de notaris
Bekijk onze diensten

Verkoop zelf uw huis

Wilt u liever zelf proberen uw huis te verkopen? Dan bieden wij zelfverkoop-pakketten aan om u hierbij te helpen. U regelt zelf uw bezichtigingen en onderhandelingen en krijgt van ons alle middelen die u helpen te woning snel zelf te verkopen. We helpen bijvoorbeeld bij het opstellen van de koopovereenkomst en met een prominente plaats op Funda.

Meer weten over zelf verkopen

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis in Roermond?

Neem contact met ons op