Huis verkopen in Heerlen

Uw huis verkopen in de regio Heerlen? Dat wilt u natuurlijk snel, veilig en tegen de beste prijs kunnen regelen. Een deskundig en vertrouwd makelaarskantoor inschakelen is dan een uitstekend idee. Zoekt u puur een ondersteunende factor omdat u eerst zelf wilt proberen uw huis in Heerlen te verkopen? Of zoekt u juist een full service makelaar die u werkelijk alles uit handen neemt? WijMakelaars is in beiden gevallen het antwoord.

Veilig uw huis verkopen

U heeft de keuze gemaakt dat u uw huis te koop gaat zetten. Een spannende stap. Een makelaar om ondersteuning vragen, is dan een verstandige keuze. WijMakelaars is een kantoor met bevlogen makelaars die hun werk met kennis en passie uitvoeren. Met dertig jaar ervaring hebben zij hun strepen in makelaarsland wel verdiend. Inmiddels zijn zij dé vertrouwde NVM-Makelaar voor heel Limburg. Door WijMakelaars, met de optimale kennis van de markt in de regio Heerlen, in te schakelen bent u verzekerd van het feit dat u iemand heeft aangenomen die de markt uitstekend kent. Door die marktkennis en onze expertise zorgen wij voor de hoogste verkoopopbrengst op een snelle en veilige manier.

Zelf uw huis in Heerlen verkopen

WijMakelaars in de regio Heerlen

U kunt bij WijMakelaars kiezen of u zélf uw huis verkoopt, onder begeleiding van onze ervaren makelaar, met één van onze pakketten die wij speciaal voor eigen verkoop hebben ontwikkeld.
Of laat u toch liever alles over aan de full-service tak die wij bieden?
Voor onze Limburgse klanten is er een overstapgarantie. U kunt dan eerst proberen uw huis zelf te verkopen. Maar mocht u later, om welke dan reden dan ook, toch liever alles aan ons overlaten dan kunt u kosteloos overschakelen naar onze full-service makelaar. Wij hebben in de regio Heerlen de laatste dertig jaar verschillende verkoopcontracten mogen ondertekenen. Daardoor is een helder beeld ontstaan en weten wij telkens weer de juiste marktconforme vraagprijs vast te stellen. Uw huis verkopen in Heerlen? Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Bekijk onze diensten

WijMakelaars in de regio Heerlen

WijMakelaars helpt u graag en goed bij de verkoop, of eventuele verhuur van uw woning. Wij beginnen altijd graag met een persoonlijk kennismakingsgesprek, met een gratis waardebepaling of een financieel advies door één van onze adviseurs. Daarna volgt een uitvoerige opname van uw huis en het bepalen van de strategische aanpak. Bij ons kunt u terecht wanneer u een traditionele makelaar zoekt die de vertrouwde full service biedt, maar ook wanneer u graag zelf aan de slag wilt met uw huis verkopen, maar u graag wat ondersteuning wilt.

Neem contact op