Huis verkopen in Beek

Uw huis verkopen in de regio Beek? Zoekt u een full service makelaar of een makelaar die een ondersteunende factor biedt voor de verkoop van uw huis? WijMakelaars is met dertig jaar ervaring uitgegroeid tot dé vertrouwde Makelaar voor heel Limburg. Zij bieden verschillende pakketten zodat u zelf uw huis kunt verkopen of juist compleet ontzorgd wordt. De keuze is aan u.

Huis verkopen Beek

U heeft de keuze gemaakt om uw huis in Beek te koop te zetten. Waarschijnlijk omdat er een nieuwe fase in uw leven is aangebroken. U gaat samenwonen, er is een kindje op komst, u wilt wat vrijer wonen of juist wat kleiner. Natuurlijk heeft u een bedrag in uw hoofd wat u nodig heeft, wat u verwacht of waar u op hoopt. Maar precies weten wat de maximale opbrengst uit uw huis zou kunnen zijn, daar heeft u begeleiding bij nodig. Door iemand met de optimale kennis van de markt in de regio Beek. Iemand met de juiste expertise zorgt voor de hoogste verkoopopbrengst op een snelle en veilige manier.

Diensten WijMakelaars

Zelf huis verkopen in Beek

Het verkopen van uw woning lijkt in deze markt eenvoudig. Waarom zou u dat dan niet zelf proberen en zo een aardig bedrag aan courtage besparen? Hoe meer u zelf kunt en wilt doen, hoe lager de kosten. Aan te raden is wel om dit onder begeleiding van een ervaren makelaar te doen. Alleen al om de beste verkoopprijs vast te stellen. Dat kan al de eerste winst opleveren. U moet goed nadenken waar uw sterke en zwakke punten liggen bij de verkoop van uw huis. Zou u zelf goede foto’s kunnen maken die uw huis van zijn beste kant laten zien? Kunt u goed onderhandelen of vindt u het juist lastig om voet bij stuk te houden? De presentatie en de bezichtigingen zijn natuurlijk van groot belang. Maar ook de juridische afwikkeling is een vak apart. Bespreek met uw makelaar wat u zelf kan en wat u van hem verwacht.

Bekijk onze pakketten 'Zelf verkopen'

WijMakelaars in de regio Beek

U kunt bij WijMakelaars kiezen of u zélf uw huis verkoopt, onder begeleiding van onze ervaren makelaar, of liever alles overlaat aan de full-service tak die WijMakelaars te bieden heeft. Voor onze Limburgse klanten is er een overstapgarantie. U kunt dan eerst proberen het huis zelf te verkopen, maar als u later toch liever alles uit handen geeft, is er de mogelijkheid om gratis over te stappen naar onze full-service makelaar. Wij hebben in de regio Beek de laatste dertig jaar verschillende huizen verkocht. Van gezellige flat tot vrijstaande villa, daardoor is een helder beeld ontstaan en weten wij telkens weer de juiste marktconforme vraagprijs vast te stellen. Huis verkopen in Beek? Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Neem contact op