Huis snel verkopen

Wanneer u de keuze heeft gemaakt uw huis te verkopen, wilt u uw huis natuurlijk zo snel mogelijk verkocht hebben. Omdat u een andere woning gekocht heeft en niet vast wil zitten aan twee hypotheken, of omdat u een relatie heeft en u dubbele kosten maakt omdat u allebei eigenaar bent van een woning. Wat de reden ook is, Wij Makelaars biedt een unieke verkoopmethode waardoor uw huis sneller, beter en goedkoper verkocht is.

Huis snel verkopen

Hoe langer het huis te koop staat, hoe meer mensen er wellicht zullen denken dat er iets aan de hand is met het huis. Daarnaast geldt, hoe langer uw huis te koop staat, hoe meer kosten en hoe meer werk u er aan heeft. Bij iedere nieuwe bezichtiging moet u ervoor zorgen dat uw huis er opgeruimd en door een ringetje te halen uitziet. Ook heeft u een slechte onderhandelingspositie wanneer een huis al een langere tijd te koop staat. Het is dus zaak om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw huis snel te verkopen?

Neem contact met ons op

Hoe hoger de courtage, hoe sneller uw huis verkocht?

Maar hoe verkoopt u uw huis dan snel? Door er meer geld voor neer te leggen? Hoe meer een makelaar vangt voor een woning, hoe meer hij zijn best doet om uw huis te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Dat betekent dus niet direct dat uw huis sneller verkocht wordt. In tegendeel: wanneer u een scherpe vraagprijs heeft, is het veel aannemelijker dat uw woning sneller verkocht wordt.

Wij kunnen uw helpen met het bepalen van een juiste vraagprijs. Vraag een gratis waardebepaling aan en maak een vrijblijvende afspraak met ons zodat we u kunnen helpen uw woning snel te verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Sneller verkopen zonder k.k. met het Wij Collectief

Door gebruik te maken van het Wij Collectief verkopen we uw huis v.o.n. dus uw kopers betalen geen k.k. Door uw huis te verkopen zonder kosten koper, wordt uw huis bereikbaar voor meer mensen, zoals starters, waardoor we uw woning snel kunnen verkopen.
Meer weten, of gebruik maken van het Wij Collectief? Neem contact op ons op.

Verkoop uw huis snel met het Wij Collectief

Meer informatie over het snel verkopen van uw huis?

Neem contact met ons op