Goedkope makelaar Maastricht

Bent u op zoek naar een goedkope makelaar in Maastricht? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres!

Goedkope makelaar in Maastricht en omgeving

Een goedkope makelaar in Maastricht of omgeving nodig? Wij Makelaars biedt u de helpende hand! Als full-service en bovenal erkende makelaar kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van makelaarsdiensten. Daarnaast bieden wij diverse pakketten aan om u te ondersteunen bij het zelf verkopen van uw huis. Ons basis pakket is al af te nemen voor slechts € 595,-. In dit pakket zit bijvoorbeeld ook een professionele fotograaf die uw huis komt fotograferen. Kortom, bent u op zoek naar de goedkoopste makelaar van Maastricht en omgeving? Neemt u dan eens contact met ons op.

Contact

Goedkoop uw huis verkopen

Wanneer u van plan bent om uw huis te verkopen, dan dient er een hoop geregeld te worden. Uiteraard kunt u veel van deze zaken zelf inregelen, zoals bijvoorbeeld de bezichtigingen van uw huis. U wilt immers ook weer niet al te veel kosten kwijt zijn aan makelaarsdiensten. Wanneer u dus op zoek bent naar een goedkope makelaar in Maastricht en omgeving, dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Wij ondersteunen u met die diensten die u bij ons afneemt op basis van een vooraf gedefinieerd pakket. In onze pakketten zitten o.a. diensten als:

  • Professionele foto’s door een fotograaf
  • Een prominente positie op Funda, Jaap.nl ed.
  • Prijsonderhandelingen
  • Promotie via sociale media
  • Verkoopbrochures
  • Opstellen van de koopakte
  • Notaris contact en afhandeling
  • Etc.

Wij Makelaars profileert zich graag als de meest veelzijdige makelaar van Limburg. Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor full-service makelaardij, maar zit u ook goed als u goedkoop een huis wilt (ver)kopen.

Meer informatie

Goedkope makelaar in Maastricht met optimale ondersteuning

Wij Makelaars ondersteunt u bij de doe-het-zelf verkoop van uw huis met die diensten waar u behoefte aan heeft. Zo heeft u de keuze uit een Basis-pakket, een PRO-pakket en PRO+-pakket. Naar gelang uw budget kiest u dat pakket waar u van denkt dat het bij u past. Wanneer u met ons samenwerkt worden u veel zorgen uit handen genomen. Wij hebben immers jarenlange ervaring in de makelaardij en kunnen u alle rompslomp rondom papierwerk uit handen nemen. Daarnaast denken wij met u mee over uw verkoopstrategie. Zo kiest u niet alleen voor een goedkope makelaar in Maastricht en omgeving, maar kiest u ook nog eens voor optimale kwaliteit! Heeft u interesse? Of wilt u graag eens verder praten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Contact