De voordelen van het Funda Presentatie Pakket

360 graden foto

De voordelen van het Funda Presentatie Pakket

  • Door de 360° foto’s kun je helemaal rondkijken in de kamers.
  • De potentiële kopers maken een interactieve tour door jouw huis.
  • Jouw huis komt zo als het ware tot leven.

De producten in het pakket

2D/3D Plattegrond
In één oogopslag kan de koper de indeling van het huis zien: de Plattegrond geeft de online kijker een helder overzicht van de afmetingen van jouw huis. Hoeveel vierkante meter is de woonkamer, kun je naast het bed een kledingkast kwijt in de slaapkamer, of is er zelfs ruimte voor een inloopkast? De Plattegrond geeft ruimte om te dromen.

3d plattegrond van je huis op funda


360° foto’s

Met 360° foto’s krijg je het gevoel midden in de ruimte te staan; je kunt letterlijk de kamers ‘rondkijken’. De online kijker kiest zelf bij welke details hij langer stil wil staan. Met meerdere 360° foto’s kun je HotSpots of InfoSpots aanmaken, zodat de kijker zelf een interactieve tour kan maken door jouw huis.

360 graden foto's


Video

Een voorproefje op de echte bezichtiging: met de Video krijgt de online kijker alvast een goede indruk van jouw huis. Zoom in op de mooiste plekjes: een authentiek glas-in-loodraam, het weidse uitzicht vanaf het balkon, de design badkraan, de fraaie lichtstraat in de tuinkamer. Zo sfeervol, dat je bijna zelf niet meer weg wilt.

Meer Effect

Mooie presentatieproducten hoor, maar trekt het ook meer kijkers? In augustus 2014 deed funda onderzoek naar het effect van de Plattegrond, 360° foto’s en Video bij huizen op funda. Hieruit kwam naar voren dat een huis met alle drie de presentatieproducten gemiddeld langer wordt bekeken en dat het meer contactaanvragen krijgt dan een huis zonder deze producten.

Het onderzoek is uitgevoerd op 5.788 koopwoningen die in januari 2014 zijn gepubliceerd. Voor het tijdseffect vergeleek funda de gemiddelde kijktijd van de vier basispagina’s met die van de drie pagina’s van de presentatieproducten. Ook meer kijkers voor jouw huis? Vraag het Presentatie Pakket aan bij je makelaar.

Wist je dat je bij Wij Makelaars het Funda Presentatie Pakket krijgt
bij het zelf verkopen Pro+ Pakket’?

Bekijk maar eens het verschil tussen de 3 zelf verkopen pakketten van Wij Makelaars

Bron: Funda