PRO+ pakket

Topranking FUNDA Presentatie Pakket (€995,-)

Pro+ Funda Presentatie Pakket (€995,-)

U zet uw huis op Funda om sneller een koper te vinden. Dan is het slim om alle informatie over uw huis zo helder en mooi mogelijk te presenteren. Het Presentatie Pakket van Funda helpt u daarbij. Dit pakket bevat drie presentatieproducten die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor uw huis.

De voordelen van het Presentatie Pakket

  • U kunt letterlijk de kamer helemaal rondkijken.
  • Kijkers maken een interactieve tour door uw huis.
  • Uw huis komt zo nog meer tot leven.

Maak direct een afspraak om uw woning te koop te zetten

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

De producten in het pakket

Plattegrond
In één oogopslag de indeling van het huis zien: de plattegrond geeft de online kijker een helder overzicht van de afmetingen van uw huis. Hoeveel vierkante meter is de woonkamer, kunt u naast het bed een kledingkast kwijt in de slaapkamer, of is er zelfs ruimte voor een inloopkast? De plattegrond geeft ruimte om te dromen.

360° Foto’s
Met 360° foto’s krijgt u het gevoel midden in de ruimte te staan; u kunt letterlijk de kamers ‘rondkijken’. De online kijker kiest zelf bij welke details hij langer stil wil staan. Met meerdere 360° foto’s kunt u HotSpots of InfoSpots aanmaken, zodat de kijker zelf een interactieve tour kan maken door uw huis.

Video
Een voorproefje op de echte bezichtiging: met de video krijgt de online kijker alvast een goede indruk van uw huis. Zoom in op de mooiste plekjes: een authentiek glas-in-loodraam, het weidse uitzicht vanaf het balkon, de design badkraan, de fraaie lichtstraat in de tuinkamer. Zo sfeervol, dat u bijna zelf niet meer weg wilt…

Bewezen meer effect

Mooie presentatieproducten hoor, maar trekt het ook meer kijkers? In augustus 2014 deed Funda onderzoek naar het effect van de plattegrond, 360° foto’s en video bij huizen op Funda. Hieruit kwam naar voren dat een huis met alle drie de presentatieproducten gemiddeld langer wordt bekeken en dat het meer contactaanvragen krijgt dan een huis zonder deze producten.

Het onderzoek is uitgevoerd op 5.788 koopwoningen die in januari 2014 zijn gepubliceerd. Voor het tijdseffect vergeleek Funda de gemiddelde kijktijd van de vier basispagina’s met die van de drie pagina’s van de presentatieproducten. Ook meer kijkers voor uw huis? Vraag het Pro+ pakket aan bij Wij Makelaars.

Meer weten over het PRO+ pakket?

Zo zorgt u voor een complete presentatie van uw huis. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen