De lente is een van de betere periodes om je huis te verkopen!

Lente actie

Klanten vragen ons regelmatig of de lente de beste periode is om je huis te verkopen.
Deze vraag kunnen we niet zo eenvoudig beantwoorden met ‘ja’ of ‘nee’ maar de lente is wel een van de betere verkoopperioden!

Lente

In de lente oogt de tuin, het huis en de omgeving vaak vriendelijker dan midden in de hete zomer of in de grijze winter. In de lente is de tuin weer klaargemaakt voor de zomer, de eerste bloemen komen tevoorschijn en de bomen worden weer groen. Dat geeft een goed gevoel bij kopers en kan dus werken in jouw voordeel.
De meeste huizen worden dan ook te koop aangeboden in de lente. Het nadeel kan zijn dat je wel wat meer concurrentie kunt hebben van andere huizenverkopers, maar gezien de huidige vraag naar woningen en het beperkte aanbod valt dat argument momenteel wel heel erg mee.

Elk seizoen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen maar de lente springt er altijd wel bovenuit voor wat betreft de huizenverkoop en verkoopcijfers. Het is over het hele jaar gezien een van de betere verkoopperioden.

Alles staat weer in bloei en de mensen zijn over ’t algemeen weer meer ondernemend gestemd. In de lente is er vaak ook een veel betere lichtinval voor het maken van de binnen- en buitenfoto’s.
Voor de verkooppresentatie is het dan ook een van de betere perioden om je huis optimaal te presenteren en te koop te gaan zetten.

De lente springt er altijd bovenuit
voor wat betreft de huizenverkoop en verkoopcijfers

Lente actie

Het is nu het wel heel voordelig om een huis te verkopen in de lente bij Wij Makelaars.
We hebben namelijk de lente actie! Je ontvangt nu 21% korting op de courtage bij het verkopen van jouw huis of appartement.

Meer weten? Bekijk hier onze lente actie!