3D presentatie van een woning

Neem de kijkers virtueel mee in je huis met de ‘virtual reality online viewer’

Wij zorgen dat je huis gezien wordt

Wij Makelaars is de meest veelzijdige makelaar van Limburg.

Zo bieden wij naast de dienst van een full service makelaar ook een geheel zelf verkopen dienst aan én je kunt je huis verkopen zónder k.k. met de unieke formule van het Wij Collectief.

Maar wij lopen graag voorop en bieden onze klanten graag alle tools om hun huis snel en tegen een goede prijs te verkopen. Je wil immers snel je woning verkopen tegen een goede prijs. Wij zorgen ervoor dat je woning gezien wordt door de potentiële kopers…
Mede dankzij onze 3D tool (virtual reality online viewer) wordt de kijker meegenomen van ruimte naar ruimte en kan daar 360 graden om zich heen kijken. Een perfecte manier om jouw woning te presenteren.

Geef de kijker een 3D beleving en toon je huis met onze 360˚ tool

Wij zijn een 3D PRO

3D PRO… wat houdt dit in? Voor een professionele 3D presentatie werkt Wij Makelaars o.a. samen met 3D Makelaars Limburg en Droomhuis 360. Samen zorgen wij voor de perfecte 3D opname en verkooppresentatie van jouw woning. Je presenteert niet alleen je huis mooier, maar je scoort ook beter op Funda. Het is goed voor de ranking van je woning en de potentiële koper zal blij verrast zijn met de presentatie! Samen met onze partners kunnen we ervoor zorgen dat steeds nieuwe tools ontwikkeld worden zodat wij ons blijven onderscheiden in de markt.

Wij gaan alleen voor het beste!
óók als het gaat om de presentatie

Virtual reality online viewer

Wij bieden de wereldprimeur als het gaat om online bezichtigen. Je kunt je huis tonen in een ‘online viewer’, welke wij (en jijzelf) delen op social media of op Whatsapp. Met deze ‘social share’ middelen krijg je veel extra unieke views krijgen op je woning.

Op de computer ziet het er al fantastisch uit, maar met een VR-bril staan de mensen ineens midden in een woning en ze kunnen ‘echt’ rond kijken. Zo krijgt een potentiële koper een heel goede ruimtelijke indruk. Uiteraard kun je de 3D virtual tour kun ook gewoon via de Ipad of je eigen mobiele telefoon bekijken.